עבור לתוכן

עכבר אלחוטי למחשב נייד - תקציב 300-400 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום, מחפש עכבר אלחוטי שיתחבר למחשב נייד (TOSHIBA L 500 ) בעלות של 300-400 שקל.

בעדיפות לעכברים עם משדר שניכנס לעכבר עצמו או כל דבר אחר נוח לתפעול .

תקציב , 300 עד 400 שקלים.

אשמח לכול המלצה.

תודה מראש , דרור.

פורסם

לי יש את ה-VX Nano של Logitech. עכבר קטן ואיכותי שכולל גם כמה כפתורים ברי תיכנות. המשדר הוא מסוג Nano, זאת אומרת שהוא ממש קטנטן. יש לו מקום יעודי בתוך העכבר, שכאשר מכניסים אותו לשם אז העכבר כבה וכך מתארכים חיי הסוללות. כמו כן הוא מגיע עם שקית בד מרופדת ששומרת עליו כשהוא בתיק.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-mouse&keyword=vx+nano

פורסם
  • מחבר

ממש טלפתיה :P

זהו העכבר שחשבתי לעצמי , שבאמת הכי מתאים .

מבדיקה מהירה שעשית ראיתי שבאמת מוכרים אותו סביב ה 340 שקל באתרים השונים ברשת .

אבל כשבדקתי באתר של BUG גילתי להפתעתי שמוכרים אותו ב 250 שקל , אומנם בגירסאת OEM (מוותר על השקית בד) אבל עדיין 100 שקל פחות, עם 3 שנים אחריות ממעתק.

אשמח לדעת איפה כאן הקאטץ ? או שמצאתי לי חבר חדש למחשב הנייד.

תודה מראש, דרור.

פורסם

לגבי הקאטץ' - כל עוד מדובר באריזת OEM בלבד ולא RETAIL אין כאן שום קומבינה,אלא אם מדובר בעכבר משומש/תצוגה שהחנות חייבת לציין זאת.

אני אישית לא בקטע של משדרי USB שתקועים בצד גם אם מדובר בNANO.

העדפה שלי היא יותר עכברי BT,יש ברשותי את הMX REV(גדול עבור נייד) ואת הV470 שמתאים פיקס,כיום יש מבחר יותר גדול כמו הRAZER PRO MOBILE,MS 5000,RAZER ORCHI(המטורף ביותר בחבורה..).

אם חשוב לך כפתורים לתכנות אז הנאנו תהיה בחירה לא רעה.

פורסם

יש את MICROSOFT MOBILE MOUSE 4000 שהוא גם יפה וגם נוח, ב-190 שקל

אני משתמש בו ומרוצה. הוא משתמש ב-BLUETRACK או BLUTRAK או איך שלא קוראים לזה - שזו טכנולוגיה שמאשרת לך להשתמש בו כמעט על כל משטח (אני משתמש בו לדוגמא על הספה, בלי שום בעיה). חוץ מזה הוא משתמש ב-NANO TRANCEIVER שגם יכול להיכנס לתוכו במידת הצורך.

הם טוענים לזמן סוללה של 10 חודשים אם אתה משתמש בו בצורה סבירה וזוכר לכבות אותו כשאתה לא משתמש.

mk_wmm4000_productfeatures.jpg

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=013

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות ,

לגבי העכבר של מיקרוסופט , תאמת מעולם לא הייתי חסיד של החומרה שלהם (ובוודאי לא של התוכנה שלהם , אבל זה כבר משהוא אחר ;) ) למרות שבהתרשמות ראשונית הוא בהחלט ניראה טוב, אפילו טוב מאוד ויבוא בהחלט בחשבון .

לגבי עכברים BT , גם אני בעניין הזה (פשוט הרבה יותר , בזה אין ספק ללא מתאם) , השאלה האים בזה שאני משתמש בעכבר BT , לא יפריע לי לסנכרן את הטלפון הנייד ב BT עם המחשב הנייד והאטלוק (התנגשות) ?

כי אם כן , אז בוודאי שעכבר BT לא ילקח בחשבון.

פורסם

למה שיפריע?

הבעייה תהיה אם תרצה לסנכרן לדוגמא אוזנייה ליותר ממכשיר אחד(במידה שלא תומכת במולטי-פוינט) או את העכבר ליותר ממחשב אחד.

פורסם

עוד תכונה נחמדה שיש ל-Nano זאת הגלגלת עם הפעולה הכפולה. כמו בעוד מספר דגמים של לוג'יטק לגלגלת של ה-Nano יש שני מצבים. רגיל, שבו הגלגלת זזה בקפיצות קטנות ומורגשות בתנועת הגלגלת. מצב נוח לגלגול עדין. כאשר רוצים לעבור על מסמך ארוך מלמעלה למטה במהירות פשוט לוחצים על הגלגלת לחיצה קטנה ואז יש לגלגלת מצב נוסף - Hyper Scrolling, שבו הגלגלת זזה ללא הפרעות, בתנועה חלקה לגמרי. על ידי תנופת גלגול קטנה ניתן להעביר כמות גדולה של עמודים או לגלול באתר מלמעלה למטה ולהיפך במהירות גבוהה.

ומבחינת יכולת עבודה על משטחים שונים, לעכבר אין בעיה לעבוד על סוגי בד שונים (אני עבדתי על שטיח, ספה, המכנס על הרגל ועוד) אולי תהיה בעיה על זכוכית שקופה (ללא משהו מלמטה) אבל בזה עוד לא נתקלתי.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים .

ההחלטה נפלה על MICROSOFT MOBILE MOUSE 4000 .

השיקולים בסופו של דבר :

א. דגם חדש יחסית לעומת עכברים ישנים של לוגיטק (דגמים שיצאו כבר ממחזור המכירות , וקימים בשוק סביב ה 3 שנים) ברמת המחיר הזו.

ב. מחיר זול יותר (למרות שלא היתה לי בעיית תקציב).

ג. צבע (כחול , לשבור את השחור הסטנדרטי).

ד. גודל (או יותר נכון קוטן) של המכשיר והאפשריות לכבות אותו לחלוטין באמצעות מתג בתחתית המכשיר.

בסה"כ מרוצה מאוד , משתמש בו מאז שעות הצוהריים וממש מפליא אותי איזה יופי הוא עובד אפילו על שולחן האוכל (ציפוי פורמקיה מבריקה) בצורה מושלמת וחלקה.

שבת שלום , דרור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים