עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lepai TA2020 - מודינג למגבר, כרטיס קול וסראונד (עדכון 14/2/10 ע"מ 2)

Featured Replies

פורסם

לא. OPAmp's זה משהו שתמיד צריך.

• תגובות 40
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניסיתי לבקבל דוגמיות אבל במקום זה הוא אומר לי שצריך לשלם 30$ בגלל ביקוש רב :bash:

עשיתי משהו לא טוב?

פורסם
  • מחבר

מה הפרטים שמילאת?

The application for this sample

Job Title

פורסם

עכשיו נראה לי זה הצליח.

עשיתי עוד משתמש אבל הפעם רשמתי שזה לצורך תעשייתי ושאני אחראי על הרכש בחברה :smile1:

נראה אם יהיו בעיות.

פורסם
  • מחבר

יש עדכון רביד?

פורסם

מצחיק שהזכרת קיבלתי אחרי Review של כמה ימים את זה (שוב אבל עם משתמש אחר)

Due to the large demand for LM4562MA samples, we now have to require a small shipping and handling fee.

If you would like to place this order, please take a moment to review the following form and verify the information within. We will ship your sample order to the address shown below. If this destination is incorrect, please enter the correct location for your order.

Fee: $27.60

WTF?!

מה עשיתי לא טוב?

פורסם
  • מחבר

כלום, נכארה נפלת על תקופה לא טובה :(

בכל מקרה אתה יכול להזמין OPA2132 בחינם. (רק לא להיות ישראלי!)

פורסם

התרד הזה התחיל יפה, נגמר מסריח...

(מילא לעשות שם רע בשביל ברז או משהו יקר, אבל בשביל כמה דולרים? לא עובד פעם אחת אז יורדים מיזה, יותר זול כבר לקנות משהו כזה פשוט כמו בן אדם).

פורסם
  • מחבר

הרכיבים האלה נמכרים במחירי שחיטה בארץ,

אין לי שום בעיה לשלם כמה דולרים שיהיה צריך בשביל אותם רכיבים, וככה עשיתי עם ה LM4562.

פורסם

שם רע? האתרים בחו״ל ממליצים על זה אנחנו לא הראשונים.

ואני לא רואה כאן שום פשע, האתר מציע דוגמיות לשימושים כאלו... זה אחלה פרסום בשבילם.

סתם בשביל העקרון אני אבדוק כמה זה יעלה להזמין בארץ.

אם זה יגיע לסכום של 50% מערך הכרטיס אני לא רואה את זה כרעיון ריאלי.

פורסם

פשע ? חלילה, מקווה שלא הובנתי לא נכון. שכל אחד יעשה כמובן מה שהוא רוצה, פשוט זה לא צריך להיות חלק מהדיון - כלומר לדווח לחברה דברים לא נכונים ולהטעות אותה בכוונות עסקיות (אני אומר את זה בהקצנה, אני כמובן לא מתכוון לעקוץ).

המודלים השיווקיים שחברה בוחרת בהם הם מחושבים, אם יש סטייה מהכוונות המקוריות יש לה את היכולת והזכות לשלוט על המודלים האלו - ואם היא מבחינה שמטרת הדוגמית היא לא להזמנת 5000 יחידות - זכותה להגיד בצורה מנומסת מה שהיא אמרה (למשל להחליט שבמקרה הזה ידרשו משלוח שהופך את הדוגמית ללא כדאית), זה בסדר ויפה שהם עושים את זה בצורה מנומסת (למרות שאין להם ברירה אלא לנהוג כך).

מה שלא יהיה, רק הציק לי הדיון שמתקיים פה על זה, על איך לעקוף את זה בדרכים "מעניינות" :), לדעתי זה פשוט לא צריך להיות לדיון בפורום המוני. כמובן שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ולדיון כזה יש פרטי. מה שכן - אם היה מדובר בחברה עושקת או פוגעת בזכויות - היתי רק מנסה לקדם את זה :lol: .

אני די בטוח שניתן להזמין את הרכיבים בכמה דולרים מחו"ל, רק צריך לחפש. יש גם אנשים בארץ שעושים הזמנות בכמויות בשביל מחיר טוב ואת השאר מוכרים - שוב גם את זה צריך לחפש.

בכל מקרה שדברי לא יעצרו אנשים מהפרוייקטים, כמו שרשמתי - התרד היה מעניין והוא ימשיך להיות כזה עם המודים שנעשים פה על ידי כמה אנשים.

בהצלחה :xyxthumbs: .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.