עבור לתוכן

Lepai TA2020 - מודינג למגבר, כרטיס קול וסראונד (עדכון 14/2/10 ע"מ 2)

Featured Replies

פורסם

מרשים מאוד.

לא מתחבר לאודיופיליה ברמת האלקטרוניקה, אבל מאוד נהנה לראות מישהו עושה משהו כמו שצריך. כל הכבוד !

• תגובות 40
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש משהו במגבר הזה שאתה לא מחליף? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה!

כמו שאמרתי, נשארו כמה קבלים בשביל ה Tone Control + החלפת כל הפוטנציומטרים ל ALPS / Bourns + החלפת הסלילים ואפשר להגיד שסיימתי 8)

שיהיה לילה טוב.

פורסם

כמה עלו לך הOPAMP?

לא הצלחתי למצוא כאלו באזור באר שבע או באיביי

פורסם

מוזר שלא הצלחת למצוא באיביי (הגיוני מאוד שלא הצלחת בבאר שבע :)). אפשר תמיד להזמין מאריהב (אבל יוצא קצת יקר כי הם לוקחים עמלה על זה), או לנסות לשאול בחנויות אלקטרוניקה אחרות אם אפשר להזמין אצלם.

עריכה:

בדקתי באיביי ויש שם LM4562. רובם אפילו לא מהמזרח, אז הסיכוי לזיוף לא כזה גבוה. אם אחרי כל זה לא תמצא, יש תמיד אפשרות לרכוש שבבים כמעט זהים עם שם אחר בלבד (לדוגמא LM49720).

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן "Off The Record" -

המשכתי להחליף את כל הנגדים והקבלים והתחילה לי בעיה מעצבנת שבצ'אנל אחד בלבד, כשהמגבר זז שומעים צליל Clipping, כמו "תק" כזה חזק והמוסיקה נחלשת בכמה רמות. התעסקתי עם זה יום שלם, הלחמתי החוצה, החזרתי, חיממתי ג'ונטים (אולי הלחמה קרה) עד שהבעיה נפתרה.

בכל מקרה כרגע הכל עובד מצוין, כל הנגדים כרגע הם Metalized Film 1/2W ורוב הקבלים הם גם כן Film (נשארו כמה אלקטרוליטים, לא קריטי).

תמונות בהמשך.

אשמח אם תענה לי על השאלת אנטולי, כרגע ה WIMA בחוץ ואני מתלבט מה להלחים חזרה.

ואת ה LM4562 הזמנתי בתור דוגמית, 5 דוגמיות כלל משלוח UPS עד הבית עם שליח ב 7-8 דולר.

פורסם

הם עדיין מחלקים את הדוגמיות האלה? אני זוכר שלקחתי כמה כאלה כשהם היו יחסית חדשים, לא ידעתי שהם עדיין מחלקים אותן.

בנוגע לקבלים, לא מכיר את ה-MKT לכן אני לא יכול להגיד מה מהם עדיף. אני מעדיף להשתמש ב-WIMA, אני כבר לא פעם השתמשתי בהם ולא היו לי טענות מעולם. לסאונד אני בדר"כ שם דברים אחרים אבל לסינון הם מעולים. בינינו, הסיבה היחידה שאני בדר"כ שם דברים אחרים בדרך הסאונד היא בגלל שהם נפוצים מאוד, ואני מעדיף לקחת משהו קצת יותר "ייחודי", כשלא היה לי משהו אחר זמין השתמשתי גם בהם ולא היו לי בעיות מעולם.

פורסם

איזה רעיון מטורלל, חסר הגיון, ביזבוז זמן, לא משתלם ומסוכן...

טוב אני גם הזמנתי :jump: בקרוב יחליף את המגברים אצלי ב audigy2.

אני חושב שאני לא אשים תושבת כמו אצלך, זה מעגל PCB מעצבן ככה שזה יראה כורני במיוחד. :smile1:

פורסם

רויד, יש מתאמים שמתיישבים עם SOIC ויש להם יציאה שהיא סוקט DIP8.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני אני צריך כמה מתאמים כאלה. חיפשתי באיביי ולא מצאתי (רק הפוך).

פורסם

אתה צריך מתאמים לחבר מגברי SOIC לסוקט DIP8? חבל שלא אמרת, הזמנתי לפני כמה ימים 4 כאלה של browndog.

יש דברים סבירים לחלוטין באיביי במחירי שטות פשוט. אתה יכול להזמין משם לא מעט כאלה. אני האמת הזמנתי 4 כאלה שיהיו לי כי הזמנתי עכשיו 4 סוגים של מגברי שרת שבאים רק ב-SOIC.

פורסם
  • מחבר

לא, אני צריך לחבר מגברי DIP8 ל"סוקט" SOIC.

פורסם

אז תבדוק באיביי, זכור לי שראיתי שם גם כאלה.

במקר הכי גרוע תזמין SOIC. יש בזה כמעט כל שבב.

פורסם
  • מחבר

כן אני יכול, אבל יש לי כרגע 4 חתיכות של LM4562 ב DIP8.. לא חבל? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים