עבור לתוכן

האם כדאי nokia n97 בשבילי?

Featured Replies

פורסם

אני בת 16 ועכשיו אני עוברת לסלקום.

אני רוצה את הפלאפון נוקיה נ97 ואני לא יודעת אם הוא בשבילי..

אני נכנסת הרבה לאינטרנט.

ויש כאלה שממליצים לי לקחת אותו וישנם כאלה שאומרים לי שהוא לא מתאים לי.

מה לעשות?

תודה :D

פורסם

הוא די סבבה לרוב המשתמשים, ויש לו מקלדת פיזית

את קונה דרך סלקום עצמם? כי אני ממליץ לקנות בחנות פרטית, הרבה יותר משתלם וגם הוא לא יהיה מלוכלך בגרסת תוכנה של המפעילה הסלולרית (יעני מקורי) וגם יהיה סים פרי ותוכלי להכניס איזה סים שבא לך

פורסם

לא! דבר ראשון הם יש לך גינס צמוד אז יהיה לך קשה מאוד להכניס אותו הדבר הזה פשוט בלטה!

המקלדת היא סתם פיטצרי "מפוצץ" נוקיה ידעו שנמה שיצא להם זה מכשיר זבל ככה שהחליטו להוסיף לו מקלדת אני אישית השתמשתי במקלדת של הN97 ובמקלדת הוירטואלית (שאפשר להוריד באינטרנט) ואני יכול להגיד שהמקלדת הוירטואלית הרבה יותר נוחה מדויקת וטוב!

המחיר שאת משלמת אליו הוא 2800 שקל במחיר הזה אפשר להציע שורה של מכשירים יותר טובים מחנויות פרטיות!

הוא מבוסס על מארכת ההפעלה הS60V5 שנחשבת כבל למתה (נוקיה עברו לMAMEOO והשאר לANDROID) זה אומר שכבר לא הולכות לצאת אפליקציות נחמדות ועדכונים לטלפון...

המגע שלו לא ממש טוב.

הטלפון לקוי במחסור עוצמה זה אומר שהוא דיי איטי לטלפונים אחרים במחיר הזה יש מעבד 600MHZ ו256RAM לN97 יש 434 MHZ ו 128RAM.

המצלמה שלו בסדר יחסית.

מה שאני מציע לך לקחת זה את הGALAXY של סמסונג יש אותו בסלקום ככה שזה יצא לך נוח את תשלמי בעבורו 1200 ש"ח בלבד יש לו מגע הרבה יותר טוב מארכת הפעלה ANDROID מצלמה 5 מגה פיקסל הוא דקיק וקטן.. מעוצב באותה רמה מהיר (מעבד 528 MHZ).. קיצר עסקה משתלמת

http://www.cellcom.co.il/shop/phones/samsung/galaxy/i7500/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=8632

פורסם

נוקיה עברו לMAEMO? מה אתה מבלבל במוח

MAEMO שייכת לinternet tablets שלהם

פורסם

אני ממליץ על HTC HD אחד המכשירים הטובים שיוצרו בשנים האחרונות .

http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-2525.php

בגלל שאת גולשת הרבה תהני מאוד מהמסך שלו .

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה (:

ואת ה HTC HD יש בסלקום? ואם לא איפה אפשר להשיג אותו?

פורסם

חכי שה htc hd ימכר באופן רישמי בסלקום,ואז תקני אותו.

אם תקני אותו לפני שהוא ימכר באופן רישמי בסלקום אז יהיו לך בעיות עם הגלישה כשאר תשימי סים של סלקום...הפורטל של סלקום לא יאפשר גלישה בו וכו'...

פורסם
  • מחבר

ויש תאריך למתי הוא יתחיל להימכר בסלקום? O:

פורסם

אין צפי, ורוב הסיכויים שהוא לא ימכר שם, מאחר ומדובר בדגם יחסית ישן...

הדגם המחליף הוא HTC HD2, אבל הוא יהיה גדול לך מידי.

בכל מקרה, למה להתקרב לחברה כמו סלקום?

וחן מ. כמה שטויות אתה יכול לומר?

חברות הסלולר מראש לא מסדרות את הפורטלים שלהם למחשבי הכף יד השונים, חוץ מהIPHONE, כך שזה לא משנה אם זה ימכר שם או לא...

ומבחינת הגלישה, רק מגדירים ידנית את הAPNים והאינטרנט עובד בלי בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים