עבור לתוכן

מאוורר דפוק ? ZALMAN ZM-F3

Featured Replies

פורסם

קניתי מאוורר זלמן ZM-F3 שהוא 12 ס"מ כל עוד חיברתי את הקונקטור היה שקט הנחית אותו ל 1200- 1300 סיבובים , לפני כן היה לי מאוורר גנריק שעשה רעש על 1900 סיבובים וחיפשתי מאוורר " מותג " שיעשה אותם סיבובים בלי רעש על האריזה רשום 1800RPM 34DB לא הבנתי את המשמעות שהוצאתי את הקונקטור נחרדתי הוא יותר מרעיש מהגנריק רעש של טרקטור מילא טרקטור הוא גם לא מקרר המעלות של הכוננים הקשיחים נשארו אותו דבר יש לי הרגשה שהוא מסתובב ולא זורק אויר בכלל משהו דפוק שם , הגנריק לפחות עשה את העבודה זה לא עושה כלום מראה בבביוס 1300RPM וזהו יש לי הרגשה שמשהו דפוק במאוורר הזה הבעיה שאין עליו אחריות קניתי אותו ב KSP אמרו לי שם שאין אחריות על המוצר הזה .. לזרוק כסף לפח הורדתי את המאוורר ל 1300 סיבובים ניהיה שקט , הוא מסתובב ולא זורק אויר עבודה בעיניים לפחות עם הגנריק ראיתי את המעלות יורדות משמעותית הבעיה היחידה הייתה הרעש , " מותג " כנראה אסור להסתנוור מזה המאוורר מחובר נכון לפי החץ הוא אמור לזרוק אויר על הכונן הקשיח אני שם את היד למטה בקושי מרגישים את האויר שהוא על 1800 סיבובים אבל הוא מסתובב רגיל יכול להיות שזה לא הכיוון ובמפעל טעו בחץ ? לא הגיוני.

פורסם

להבא ץץיץ לפני שאתה רוכש..לבוא מתוסכל אחרי לא עוזר לאף אחד.

34DB זה די הרבה..אם תוריד את המאוורר בעזרתהכבל.נגד המצורף (כמו שעשית) הוא יעבוד על חצי מהמהירות ויפיק "רק" 20DB.

לגבי רמות רעש וכו, כל אחד והאוזל שלו אבל מה25DB+ בהחלט אפשר לשמוע ברמה מורגשת.

המאוורר לא דפוק..גם לא החברה...אין לך הרבה ברירות..

ובשור ההתחתונה..אם אתה מתקין אותו עם הכבל שמוריד לו את הRPM והטמפ' של הכונן נשארת אותו הדבר כמו הגנרי..

זה מצויין שכן עכשיו יש לך מאוורר שמסתובב פחות (פחות רעש) ומקרר אותו הדבר !

פורסם
  • מחבר

איך יכול להיות שב 2000 סיבובים או 800 סיבובים הוא מקרר את אותו דבר ? כרגע הוא מחובר 7V דרך קונקטור ולא שומעים אותו אבל זאת ממש בושה וחרפה אין מאוורר שעושה 2000 סיבובים והוא שקט ? אני מוכן לשלם פי 2 , עלה לי 47 ש"ח התלהבתי " ZALMAN " הוא מרעיש כמו טרקטור הגנריק שלי הרבה יותר שקט מזה , קניתי את ה ZALMAN כי רציתי מאוורר 12 ס"מ שירוץ ב 2000 סיבובים מהר ולא יעשה רעש , :kopfpatsch: חבל שאי אפשר להשמיע לכם 34DB זה רעש של טרקטור עם מנוע 8000 סמ"ק ששורף שמן :( איך חברה כמו ZALMAN מוציאה מהמפעל כזה מאוורר שהוא ביזיון ?

זה מצויין שכן עכשיו יש לך מאוורר שמסתובב פחות (פחות רעש) ומקרר אותו הדבר !

זה לא נכון , המאוורר הגנריק קירר הרבה יותר טוב , הטמפרטורה של הכוננים הקשיחים לא עברה 25 מעלות עכשיו זה מגיע ל 30 ובלי מאוורר בכלל היה 32.

פורסם

כמו שציינתי כבר ! להבא במקום לרוץ ולרכוש מאוורר, תעשה חיפוש בפורום ותשאל לפני !

ויש לך את הSFLEX או הSLIP STREAM של SCYTHE...שיעניקו לך מה שאתה רוצה..

ולגבי הקירור..להבא תקרא\תצטט את כל המשפט ! אמרתי שאם חיברת את הכבל והטמפ' זהה הרווחת..אם לא אז מין הסתם שזה פחות טוב :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

קניתי מאוורר אחר ;D , חברה אוסטרית בשם Nuctua גודל 12 ס"מ מקדימה במקום הזלמן CFM 93 1300RPM עלה לי 95 ש"ח נחמד , לא משהו :jump: בכל מקרה סיימתי את הסיפור עם המאווררים התייאשתי , מיקמתי את הכוננים הקשיחים מול המאורר שיעיף עליהם ישירות , שמתי לב שהיצרנים מזייפים ב ZALMAN רשום עם קונקטור 7V המהירות של המאוורר 1035RPM בפועל 1300RPM , ב NUCTUA רשום 1300RPM בפועל 1500RPM זה סתם הנתונים לא נכונים , האמת שרציתי לקחת מאוורר 12 של ENERMAX שעלה 100 , 5 שקל יותר וגם המפרט הטכני שלו היה יותר מרשים 14DB !!! אצלי זה 20 DB אבל בחנות של זיג זג אמרו לי שהם עובדים עם NUCTUA דיי קבוע והם ממליצים עליו אז קניתי אותו , בכל אופן אני אוהב את הקטע הזה , הקניה הבאה חיישן טמפרטורה " פאנל " , את זה קניתי http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=10557

פורסם

1. אם תסתכל טוב בנתונים של היצרן תראה שיש שהם מצהירים על סטייה של 10%+- !

2. לא כל מה שרשום מבחינת נתוני רעש הוא נכון..שכן המדידות שונות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים