פורסם 2010 בינואר 1715 שנים פירסמתי נושא דומה בפורום תמיכה טכנית אבל סבלתי שם מהתעלמותאני מקווה שפה אנשים יועילו בטובם לעזור בבקשה...אז זה מה שפרסמתי :"יש לי לוח אם של אינטלDG41RQיש בו כרטיס רשת מובנה , כרטיס קול מובנה, וצ'יפסט G41 שכולל כרטיס מסך מובנה X4500כל אופן הכל עובד ליעד לא מזמן, לא הייתה שום בעיהבכל אופן יום שישי בלילה המחשב עוד עבר נורמליאתמול שבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שאין לי רשתהכרטיס רשת המובנה פשוט לא מזוהה (לא מראה כלום במנהל ההתקנים אין שם שום סימן צהוב ולא מראה שום סימן שהיה קיים בכלל מתאם רשת)כשהפעלתי את המחשב בסייף מוד אז הוא זיהה לי והוא רשם עוד רשומות במתאמי רשתכמו WAN ועוד כמה דבריםבכל מקרהיש לי גם הארד דיסק סאטא מחובר וגם אטאפי ובעיקרון הוא מזהה את האטאפי בתור פריימרי מסטראז ניסיתי לשים התקנה של XP SP1 לא הלךעשה לי את blue screen of deathפירמטתי את מחיצת הBOOTוהתקנתי גרסא די עדכנית של SP3מדצמבר 2009ושוב הוא לא מזהה את הכרטיס רשת אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים מהדיסק של אינטל (של הדרייברים)עכשיו כשאני מחבר את הכבל רשת אז יש חיבור (הכוונה שהנורות של המתאם רשת דולקות) זה אומר שהמתאם עובדאני מניח שזה בעיית תוכנההשאלה אם SP2 יזהה? ולא יעשה בעיות?למשל עם blue screen of death ?מה שהיה רשום לי שם זה לגבי pci.sysוכל מני מספרים עם איקסיםבכל אופן האינטרנט שם די קריטי בשביליאז אשמח לפיתרון כמה שיותר מהר אם אפשר"
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר פתרתי את הבעיה (לא תודות לעזרה של חברי הפורום....)תודה רבה לכם על כלוםתנעלו
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים איך פתרת את הבעייה? פשוט התקנת מערכת הפעלה מחדש? או דרייברים אחרים? איך פתרת? למרות שכאן זה לא הפורום הנכון למרות ששאלת בתמיכה ששם אמורים לענות.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מחבר לא עזר לא דרייברים ולא מערכת הפעלה מחדש,פתחתי את המחשב, ומכיוון שאמרתי שיש הארד דיסק סאטא ואטאפי, הבנתי שיש ביניהם איזושהי התנגשותהסאטא היה מוגדר בתור בצורה כלשהי בכבל שמחובר ללוח אם, (יש שם ארבעה חיבורים, אז הוא היה מחובר למיטב הבנתי למספר 2 שזה אני חושב סקונדרי מסטר)והאיי די אי/אטאפי היה בתור פריימרי מסטר ואי אפשר היה לשנות את זה לכך שהסאטא יהיה פריימרי , וזה לא עניין של ג'מפרים.והסי די היה למיטב הבנתי בתור סקונדרי מסטרכל אופן כנראה היה שם בלגאן, חשבתי זה או זה או בעיה של הספק חשמליהספק חשמלי זה לאאז הוצאתי את הכבלים וחיברתי מחדש את הכונן הארד דיסק סאטא ואת הסי די רום שגם הוא סאטאאת ההארד דיסק סאטא לפריימרי מסטר (מספר 0)ואת הסי די רום למספר 3 על הלוח אם למיטב הבנתיאת ההארד דיסק אטאפי ניתקתי לגמריואז ראיתי שהפלא ופלא הכרטיס רשת עובד, ולא בסייף מוד. (הווינדואז פשוט זיהה חומרה חדשה לא מוכרת ואני חושב שהיה רשום שזה של רשת)אז התקנתי בפעם המי יודע כמה את הוינדואז כמובן שפירמטתי כמה פעמים כבר... (כמובן שיכלתי לפתור את הבעיה מבלי לפרמט או להתקין מחדש... אבל מי ידע את זה...)והתקנתי את הדרייבריםראיתי שהכל עובד , גם האינטרנטואז החזרתי גם את ההארד דיסק השני והכל עובד לי כשורה.ובקשר לפרסום לקוי , פירסמתי את ההודעה גם בפורום בעיות חומרה ועובדה שמשם מחקו לי את ההודעה והשאירו אותה פה.מישהו יכול לפחות להודיע לי שזה לא לפורום הנוכחי ושאני אעביר את ההודעה למקום אחר.לסבול התעלמות זה לא נעים, בעיקר כשיש בעיה שלא מצליחים לפתור.גם שלחתי הודעות למנהלי הפורומים גם של בעיות חומרה וגם לפורום הנוכחיאחרי ששלחתי לבעיות חומרה ופירסמתי פה את ההודעה (אז מה שעשה המנהל פשוט מחק לי משם את ההודעה ושלח לי כללי הודעות....)אבל זה לא עזר לי בפתרון הבעיה....
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים מחבר למה לא?זה פורום של רשתות ואינטרנט , והייתה לי בעיה עם מתאם רשת...אז איך זה לא מתאים לפה?
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים כי זה בעייה של התוכנה של הכרטיס ולא משהו בכרטיס עצמו, זה רק קשור למערכות הפעלה ודרייברים.כמו שאמרת היה התנגשות ככה שבכלל אין קשר לכרטיס רשת.
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים מחבר אבל בוא נגיד אם לא הייתי יודע שהייתה התנגשות אז לא הייתי עולה על זהובכל מקרה יודע מה אז זו בעיה של התוכנה סבבהלמרות שזו לא הייתה בעיה של התוכנה אבל נזרום איתךאז מישהו יכול להגיד משהואפילו אתהבמקום להתעלם כמו מנייקיםכשיש למישהו בעיה והוא לא יודע מה היא
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים מי אמר שאני התעלמתי או שמישהו אחר התעלם? אני וכמו אחרים לא ידענו מה להגיד לך לכן לא הגיבו, זה לא שהתעלמו ממך ,לא חשבת על זה?
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים מחבר טוב, אם אתה אומר, זה פשוט נותן תחושה של התעלמות כשאנשים קוראים ולא מגיביםמשאיר את ההודעה שלך ללא תגובה תחשוב איך זה להיות בצד הזה כשיש לך בעיה ואפאחד לא מנסה לעזור לךככה זה מרגיש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.