עבור לתוכן

עזרה עם פורטים\ראוטר\EMULE+UTORRENT

Featured Replies

פורסם

אתה יכול להגידר static DHCP/DHCP reservation בנתב שלך במידה והוא תומך בזה כך שכתובות MAC מסויימות תמיד יקבלו כתובות IP שמורות רק להן.

מי שמחלק את כתובות הIP לרשת המחשבים שלך הוא הנתב כי הוא מוגדר להיות השרת DHCP ואין לך צורך לדבר עם ספק על כלום כי הכתובת שאתה מקבל ממנו לא משפיעה על כלום.

פורסם
  • מחבר

I think I'll stick with the way everybody is doing it = static IP on the PC + port forwarding on the router.

My problem now is the static IP thing - I can't get it to "save" it: I set the static IP in IPv4, but it goes back to the default dynamic IP configuration. I think I might be choosing the wrong DNS servers...

I'm pretty sure what the IP address, subnet mask, and default gateway should be,

But I'm a little confused about the DNS addresses - should it be the same as the default gateway, the DNS names I get with ipconfig/all, or maybe it should be the DNS addresses that I get on the router config page?? They are all different numbers!

Thanks!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני עוקב אחרי כל ההוראות, אבל אחרי שאני מגדיר STATIC IP ולוחץ OK, אני נכנס מחדש להגדרות והם חזרו לי לברירת מחדל - DYNAMIC IP.

למה ההגדרות שלי לא נשמרו?

מצד שני - ה-IP שלי תמיד אותו הדבר, גם אחרי RESTART או ניתוק\חיבור לרשת...

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה!

:nixweiss:

פורסם

תנסה לאפס winsocket. אני לא רוא ה שום סיבה הגיונית שהגדרות אלו לא ישמרו.

פורסם
  • מחבר

מה זה winsocket?

איך אני מאפס אותו?

פורסם
  • מחבר

באמת חיפשתי WINSOCKET מקודם, כמו שכתבת...ולא מצאתי בגוגל. לא נורא. תודה על האינפורמציה על WINSOCK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים