עבור לתוכן

רוצה לקנות פלאפון חדש

Featured Replies

פורסם

קודם כל ברשת אורנג', כי כבר יש לי טלפון ישן שאני יכול לעשות עליו TRADE IN, וגם אני יוכל לעשות את מסלול החיילים, ואני רוצה שהמקסימום הכללי של הטלפון (עם כל ההורדות מחיר שיהיו מהטרייד והחיילים) ייצא 30-40 שקל מקסימום..

למישהו יש המלצות?

פורסם

אני ממליץ לך לקנות את ה Nokia 3510i פלאפון ממש טוב . אתה יכול להוריד מלא משחקים,תוכנות(כן תוכנות),ציצולים,טפטים ואיקונים

אני מוריד את הכל מהאינטרנט (לא מהאתר של orange ...למה ? עולה כסף . ולמה לשלם אם אפשר בחינם ? ;D )

הנה לדוגמה אתר עם משחקים ל 3510i (חוקי )

http://kalo.host.sk/games.htm

אתה יכול לשים עד 13 משחקים + - במכשיר

יש מלא משחקים שווים כמו משחקי נוסטלגיה ישנים ועד משחקים חדשים כמו

FIFA 2003

Rainbow Six: RS

Splinter Cell

(ראה באתר הנ"ל)

טפטים ואיקונים אתה יכול ליצור לבד , אני לדוגמה יצרתי טפט מגניב עם תמונה של Worms3D , העלתי את זה לאתר והורדתי לפלאפון

קראתי גם שיש כבל שאפשר לקנות ואיתו להעביר משחקים, תמונות וכו' מהמחשב לפלאפון (אמור להיות גם בארץ...עוד לא יצא לי לחפש)

צלצולים גם אפשר להוריד...

בקיצור יש בוא הכל והוא נכנס לתקציב שלך

החסרונות: הם שהוא לא 16 פולי למרות שהאיכות קול שלו ממש טובה יחסית

אם אתה רוצה אחר אז יש את הפלאפון החדש nokia 3300 שהוא נראה טוב אבל יקר יותר

פורסם

אכן הnokia3510i הוא המכשיר שאני גם ממליץ לך זה אחלה מכשיר שכל החסרון שו זה שאין לו 16פולי (אני חושב שיש לו 2 פולי, לא בטוח.)

הnokia3300 החדש הוא לא קצת יקר אלא מאוד יקר!!

לדבי השיחות...זה כבר תלוי בכמה אתה מתקשר מהפלאפון, כמה אתה מוריד וכו'

אין אין שום מבצע אני במסלול ביגטוק רגיל ולא יוצא לי יותר מ80ש"ח לחודשיים - שלוש.

פורסם

גם אני אומר 3510, אבל אם יש הגבלה בתקציב אז גם הסמסונג 62X (שחכתי מה המספר המדויק) מאד נחמד...

פורסם

גם אני אומר 3510, אבל אם יש הגבלה בתקציב אז גם הסמסונג 62X (שחכתי מה המספר המדויק) מאד נחמד...

3510 זה טלפון נחמד באורנג הסמסונג זה 624

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים