עבור לתוכן

[מחשב אישי ברכב] -> מחקר, חישוב עלויות, ותיכנון. כמה שאלות אליכם.

Featured Replies

פורסם

כעיקרון מערכת מבוססת MINI-ITX זה מעולה בשבילך, מאוד קטן, לא צורך הרבה חשמל ולא מתחמם יתר על המידה.

ION כוללת האצה חומרתית, לא יודע אם אתה צריך את זה.

עוד משהו שחשוב לבדוק, בד"כ מערכות מבוססות ATOM, במידה ואתה הולך על אחת כזאת כמובן, מגיעה עם ספק כוח ייעודי, שנאי כזה. בדיוק כמו של לפטופ. אז תבדוק את העניין.

שאלה לא קשורה אלייך רביד, אם אני מחבר מגבר איכותי למחשב, קרוס אוברים ושטויות. איך הסאונד שייצא לי? דומה לקומפקט דיסק ייעודי?

פורסם

לא ממש הבנתי אותך, אתה מתכוון לחבר מגבר איכותי של רכב או של בית, אל מחשב הרכב.

בסופו של דבר השמע שיוצא מהכרטיסי קול המובנים, כרטיסי קול חיצוניים הרבה יותר איכותי משל הרדיו-דיסק הממוצעים.

אז אפשר להגיע לתוצאות יפות במחיר, שכדי לקבל אותו דבר ברדיו דיסק זה יצא פי כמה וכמה יותר יקר.

פורסם

קצת מיקוד של השאלה שלי.

אם אני מחבר רדיו דיסק פיוניר לדוגמא(אני מדבר על הדגמים הנורמליים ולא אלה שעולים 500 שקל). כמובן עם הגברה איכותית ומתאימה של רכב ורמקולים גם טובים.

כנגד זה-עם אותה ההגברה, הרמקולים והשטויות אני מחבר את המחשב. זאת אומרת שאת הרדיו דיסק החלפתי במחשב.

איפה ישמעו יותר טוב?

פורסם

בcarsforum אנשים מתקינים מחשב עם כרטיס קול איכותי רק בשביל האיכויות והאפשרויות שאין ברדיו דיסק, ככה שזה אמור להיות הרבה יותר טוב.

אבל זה נכון לכרטיס קול סביר, בקשר לכרטיס קול מובנה כנראה שהרמה קצת פחות טובה משל כרטיס חיצוני, אבל אם אין לך דרישות ספציפיות זה כנראה יספיק.

פורסם

כנגד זה-עם אותה ההגברה, הרמקולים והשטויות אני מחבר את המחשב. זאת אומרת שאת הרדיו דיסק החלפתי במחשב.

איפה ישמעו יותר טוב?

במחשב, היום הכרטיסי קול המובנים הם לא רעים בכלל.

פורסם

ועם אני מדבר על כרטיסקול כדוגמת האודג'י או הX-FI של קריאטיב?

נשמעת לי קצת לא נכונה העובדה שבHU לרכב שנחשב יחסית מתקדם, כמו ALPINE 9887 ישמעו פחות טוב מCARPC בתוספת כרטיס קול חיצוני שנחשב טוב

פורסם

מה ערבבת פה מכשיר שעולה מעל 2000 שקל ???

אני דיברתי על המחשב מול רדיו דיסק שעולה 500-1000 שקל.

מאידך, מחשב רכב בשווי של ALPINE 9887 יתן הרבה יותר איכות ופונקציות ממה שהרדיו דיסק הזה יתן.

פורסם

זו בדיוק הסיבה שהשוואתי את זה לHU יקר.

שאלתי לבדוק מה ייתן תוצאה טובה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים