פורסם 2010 בינואר 1415 שנים מחבר מצטער על הפאדיחה חחח אבל איך מצלמים מסך?כאילו לחצתי פרינט סקרין ורציתי לעשות פייסט לצייר וזה לא עבד...
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים ;D ... תעשה PRINTSCREEN באתר הסיני בקטוגוריה My Certificate אחר כך פתח צייר ותעשה CTRL+V תשמור ותעלה לפה .
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים תעשה קליק ימני בעכבר על CER ותבחר ב save as ותשמור אותו דבר ל KEY ותגיד לי איזה סיומת יש להם
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים בשביל להחתים תוכנה מסוימת לא צריך לחבר את הטלפון , רק כשתרצה להתקין את הקובץ שהחתמת אז מן הסתם חייבים לחבר את הטלפון
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים מחבר אוקייאתה שומע התחלתי את המדריך הגעתי עד שלב 4 הכל היה בסדר,דרך אגב הכסנתי את הCER אוטומאטית הוא זיהה את הKEY והכניס אותואז אני מנסה לבחור איזשהו קובץ SIS,והוא כותב file access deniedמה לעשות?עריכה:זה הסתדר,עכשיו בעייה אחרת:אני בא ללחוץ על הכפתור למחיקת חתימה,ועושה YES על מה שהוא שואל,ואז הוא כותב לי unable to create directory.מה לעשות עם זה?
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים תנסה את התוכנה הזאת: http://lolerz.kilu.de/stuff/BiNSign.rar, ב password תשים 1234...אם היא לא עובדת תוריד ותתקין את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.