עבור לתוכן

פנימי או חיצוני לישמוש יום יומי?

Featured Replies

פורסם

כיום אני משתמש בהארד דיסק פנימי בנפח 250 שבזמן האחרון התחיל להתמלא (Full HD ומשחקים). החלטתי לשדרג אותו. ההתלבטות שלי היא בין פנימי או לבין חיצוני בנפח של 1 טרה.

כיום אין לי כונן חיצוני וזה דבר שבזמן האחרון אני דיי צריך ולכן אני מעדיף לרכוש חיצוני. האם ניתן להשתמש בכונן 3.5 חיצוני לשימוש יום יומי, זאת אומרת מחובר קבוע לחשמל ולהוריד אליו ישירות קבצים וכנ"ל גם להתקין עליו משחקים ולהריץ אותם דרך המחשב?

ושאלה נוספת: האם כבר יוחלט לרכוש כונן חיצוני, האם עדיף לרכוש כזה ייעודי או לרכוש כונן פנימי עם מארז מתאים? מה ההבדל בביצועים, צריכת חשמל, שקט?

תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

אין בעיה לעבוד עם כונן חיצוני קבוע. החסרונות הם שהביצועים בחיבור USB נחותים משמעותית מחיבור SATA, תופס מקום על השולחן ועוד

שקע נוסף. אין שום בעיה לקנות כונן + מגירה אבל החסכון הכספי לא יהיה משמעותי כמו פעם.

פורסם

ה- eSATAII זהה במהירות לחיבור SATAII הפנימי ולכן הוא הרבה יותר מהיר ומומלץ מחיבור USB.

פורסם
  • מחבר

עלה במוחי רעיון אחר:

לרכוש כונן 1 טרה פנימי חדש (ראיתי שיש דגם של סמסונג שהוא מאוד מומלץ), להחליף אותו בשלי הקיים ה-250 ג"ב ולקנות מארז 3.5 לכונן הישן.

יש מארזים מומלצים? האם כל המארזים מגיעים עם חיבור כמו שיש לי בלוח אם?

פורסם

רק קח בחשבון שתצטרך גיבוי גם לזה. הכונן החיצוני שלי נפל ומת, ושחזור המידע יקר מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים