פורסם 2010 בינואר 1315 שנים אני לא יודע איזה פלאפון כדי לי לקנות בהתחלה חשבתי על IPHONE יד שניה אבל אז החלתתי שעדיף נייד חדש וגם המחיר די יקר חשבתי על HTC HERO ואולי NEXUS ONE אבל זה בחריגה מהתקציב וזה די יקר לי 5800XM חשבתי אליו אבל קראתי שיש לו בעיות והוא די אגרסיבי לאומת האחרים שהם יותר מלוטשים אשמח לשמועה תגובות ובטח הצעות נוספות ואם אפשר גם בכלליות על המכשיר והיתרונות שלו תודה לכולם
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים לאיזה כיוון אתה רוצה?אתה יכול לקנות מכשירים מהNseries, או משהו בדומה לגאלאקסי של סמסונג
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים מחבר חשבתי בכיוון הHTC ERIS הוא נראה נחמד וקראתי עליו ביקורת טובהhttp://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=276#uploaded_files/users_profile/re49.1744302952.htc_droid_eris.jpgאיך ואיזה עוד נידים יש בסגנוןעריכה:הERIS הוא גרסה משופרת של הHERO שהוא פלאפון מעולה וקראתי עליו הרבה שבחיםאבל אני לא יודע אם הוא תומך ברשת של ישראל בגלל שאני קונה אותו בארה"ב מVERIZONועוד שאלה כללית אפשר לשים עליו תוכנת GPS חינמית ומה עם העיברית
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים מחבר אף אחד לא עונה לי בבקשה עזרה אני לא יודע איזה נייד כדי לי לכחת בסביבות ה400$ מקסימום וכרגע אני מתלבת בין HERO חדש לIPOHONE 3G 8G יד שניה.בבקשה עזרה ואילו מכשירים מומלצים נוספים יש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.