עבור לתוכן

עזרה| חיבור ראוטר נוסף כAP לראוטר שמחובר ישירות למחשב

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לחבר ראוטר נוסף כAP, שיתחבר באופן אלחוטי, לראוטר שמחובר אצלי באופן קבוע למחשב.

אני רוצה לעשות זאת, על מנת שיאריך לי את טווח הקליטה בקומה התחתונה, משום שהקליטה שם לא כזו טובה מבחינת אינטרנט אלחוטי.

יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204WG (מחובר ישירות למחשב) ועוד ראוטר שכרגע לא בשימוש של Air-Live WT-2000R .

האם ניתן להשתמש בAIR LIVE כAP ? לא מצאתי שום מידע שיעזור לי שאתר היצרן. האם מישהו יכול לעזור ולהסביר לי כיצד, במידה ואפשר, לחבר את הAIR LIVE כAP בקומה למטה באופן אלחוטי לראוטר הEDIMAX שיש לי ? ???

תודה מראש לעוזרים ולתומכים. :D

פורסם

תסתכל האם הנתב של AIR LIVE תומך בWDS או במצב של REPEATER תפשפש באופציות שלו ותראה האם יש אופציה כזו שתוכל לגרום לנתב לדבר עם נתב אחר ע"י כתובת MAC.

אם לא אז הדבר לא אפשרי. מה גם שאלו חברות שונות ולא תמיד זה עובד עם חברות שונות.

בכל מקרה יש לך את המדריך הבא:

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם
  • מחבר

תסתכל האם הנתב של AIR LIVE תומך בWDS או במצב של REPEATER תפשפש באופציות שלו ותראה האם יש אופציה כזו שתוכל לגרום לנתב לדבר עם נתב אחר ע"י כתובת MAC.

אם לא אז הדבר לא אפשרי. מה גם שאלו חברות שונות ולא תמיד זה עובד עם חברות שונות.

בכל מקרה יש לך את המדריך הבא:

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

אממ, האמת היא שאני לא כל כך מבין בכל העניינים האלה של הראוטרים ובמה הם תומכים.. . חיפשת מישהו שמבין, שיכול לענות לי על השאלה מבלי להתאמץ..

השאלה בעצם, האם ניתן להשתמש בAP דרך אלחוטי ולא דרך חיבור קווי בין הראוטר לAP ? והאם הראוטר שיש לי תומך AP ?

בדקתי, 2 הראוטרים תומכים בWDS. עשיתי 2 צילומי מסך לעמוד ההגדרות בEDIMAX, על מנת שיהיה יותר קל להבין מה אני רוצה :) .

edimax.th.png

edimax2.th.png

מקווה שעזרתי טיפה..

פורסם
  • מחבר

הקפצה =]

פורסם

תחשוב על זה ככה שנתב יכול להתחבר לנתב והאם זה אלחוטי או קווי זה רק סוג של שפה שונה אך שניהם מעבירים את אותו המידע. לכן אתה כן יכול לגרום להם לעבוד על האלחוטי שבדר"כ זאת המטרה שלהם. כי אם אתה עושה זאת קווית אז כבר עדיף כבל ישיר לאותו המחשב במקום עוד נתב בדרך אלא אם כן המרחק עולה על 100 מטר.

פורסם
  • מחבר

תחשוב על זה ככה שנתב יכול להתחבר לנתב והאם זה אלחוטי או קווי זה רק סוג של שפה שונה אך שניהם מעבירים את אותו המידע. לכן אתה כן יכול לגרום להם לעבוד על האלחוטי שבדר"כ זאת המטרה שלהם. כי אם אתה עושה זאת קווית אז כבר עדיף כבל ישיר לאותו המחשב במקום עוד נתב בדרך אלא אם כן המרחק עולה על 100 מטר.

נכון אתה צודק, אבל זה בדיוק מה שרשמתי, שאני רוצה לחבר את הראוטר לראוטר השני רק באלחוטי, כי אחרת הייתי פשוט מחבר את הכבל למחשב איתו הייתי רוצה להשתמש מאשר להסתבך בטמטום =] .

לא רשמתי שום דבר שדומה לזה שאני רוצה לחבר בכבל את שתי הראוטרים, אז אנא.

מישהו יכול לעזור לי ? או שזה אבוד ואין אף אחד שיודע לעשות זאת כאן בפורום ?

פורסם

יודעים, אבל אתה לא מצפה שנעשה את העבודה בשבילך, כמו שאני לא ידעתי פעם אני ניסיתי עם המדריך שנתתי לך, מדריך מאוד פשוט ומוסבר מצויין אז תתחיל לעבוד איתו, אם יהיו לך שאלות תשאל. יש מדריך, המטרה שלו להדריך אותך, ולא שאנחנו נתחיל להגיד לך מה לעשות -.-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים