פורסם 2010 בינואר 1215 שנים טוב אני רוצה לבנות מנורת לבה בבקבוק אבסולוט....קודם כל איזה מיצרכים יש לי:1. מיכל המלא בחומר של מנורת לבה אורגינלית חחח2. בקבוק אבסולוט רגיל(הקטן) 3.כפפות טובות לדברים חמיםאוקיי אז מה אני יודע אל אייך לעשות...אני יודע שצריך לחממם את המיכל עם החומר קצת שהייה נוזלי, בנתיים לשים את הבקבוק וודקה במים חמים, לוקחים את הבקבוק עם החומר ושופכים לתוך הבקבוק בעזרת משפך מברזל.לוקחים את המקור חום למנורה הקודמת ושמים מיתחת לבקבוק וודקה ויש לך מנורת לבה...עכשיו יש לי כמה שאלות אל זה...1.כרגע אין לי את המקור חום הרגיל למונרת הלבה יש לי רק את המיכל אז מה כדי לי לשים מיתחת שהייה אכותי ואם אפשר לא סתם "לשים מנורה" תגידו איזו ואיפו אפשר להשיג וכאלה.... 2. במיכל אין מספיק חומר בישביל כל הבקבוק מה אני צריך לשים כדי שהייה לי עוד חומר בבקבוק וודקה כאילו יש את הלבה במיכל וכאילו מיים כזה אייך אפשר הכין את החומר הזה שאני יוכל להשלים בבקבוק...??!!
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים אתה יכול באמת לשים מנורה שתחמם את זה.איזה? לא יודע, תלוי כמה חמה מנורת לבה צריכה להיות. (מציע לחפש בגוגל איך אנשים אחרים עשו את זV)חוץ מזה, אפשר לבזוז כל מיני דברים ישנים בשביל הגוף חימום שלהם,למרות שצריך שזה לא יהיה חם מידי. (אפשרויות לבזיזה: מלחם, טוסטר, קומקום וכו' כו')
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים מחבר צריך משהוא כמו 120W ככה הבנתי ושמה אני לא כלכך מבין בשטויות האלה לבנות וכאלה אני אוהב אבל לא כלכך מבין אני צריך איזו שהיא קונטרה לבקבוק שמיתחת תהייה לה מנורה.... יש לך רעיון??!
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים במילה אחת... מה?תנסה בבקשה להסביר את עצמך כמו שצריך,ולכתוב קצת יותר כמו בן אדם (פיסוק, משפטים תקינים וכו')
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים למה שלא תשים מנורה ???זה בדיוק מה שיש במנורת לבה, מאיפה אתה חושב בא האור?
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים מחבר ^^^^^ לההההה נו באמת הבנתי שאני צריך מנורה אבל אני צריך סטנד למנורה שזה יחזיק את הבקבוק...
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים מה אתה רוצה, שאנחנו נבנה לך מעמד לנורה?תלך לאיזה חנות ותחפש איזה מנורה שניתן לשים אותה כפי שאתה רוצה או שתבנה משהו בעצמך
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים תכופף מתכת(לא נראה לי שתצליח) או שתמצא בחנות מעמד מוכן למשהו אחר, לדוגמה, מעמד לעציץ שמתאים לך בגודל.
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים לא ארמתי שתיבנו לי מה הקשרררררר שאלתי אייך אני בונההההה...הכתובת אל הקיר ?
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים אתה קונה משהוא כזה...http://www.firstline.co.il/product.asp?productid=987ואז בונה לזה איזה קופסא שתחזיק את הבקבוק מעל המנורה (מבלי לחסום את האור כמובן)
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים ^^^^^ לההההה נו באמת הבנתי שאני צריך מנורה אבל אני צריך סטנד למנורה שזה יחזיק את הבקבוק...לא ארמתי שתיבנו לי מה הקשרררררר שאלתי אייך אני בונההההה...אל תמשיך את האותיות ככה, זה נראה רע.ובהצלחה.
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים אתה יכול פשוט לקחת קופסאת שימורים ולעשות לה חור בצד, ומשם לחבר את הבית מנורה.ואת הבקבוק להניח על החלר הפתוח..
פורסם 2010 במאי 1815 שנים לבה אתה יכול למצוא כאן: http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Abroad/Worldnews/Article,43654.aspx אבל הטיסות בוטלו אז.. סתם בצחוק..
פורסם 2010 במאי 1915 שנים שמת לב שהקפצת נושא מלפני ארבעה חודשים, נכון? [ידעתי שהנושא הזה נראה לי מוכר]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.