עבור לתוכן

צריך עזרה באוברקלוק ראשון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם המפרט מחשב שלי הוא ככה לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMS-S2 מעבד E5300 2.6 MHZ 2M זכרונות שני סלוטים כל אחד של קינגסטון 1 גיגה 667 עובד בדואל צנל עכשיו רציתי לעשות אוברקלוק קטן. למעבד יש לי קירור סטוק במארז יש יותר מאוורים מהרגיל. עכשיו ככה הסתכלתי במדריך שלכם

ואני צריך הסבר קטן בבשביל לא לעשות נזק. בCPU HOST אמרו לי לעלות כל פעם 10 MHZ בזכרונות לנעול את התדר על 2.2 בכרטיס מסך על 100MHZ האם חייב לעשות את זה גם באובר קלוק קטן? ולגבי המתחים זה החלק שהכי פחות אני מבין אם נגיד במקום מהירות 2.6 המקור אני רוצה להגיע ל3 האם צריך לנגוע במתחים של המעבד או בשאר הדברים ואם כן איך יודעים כמה לתת מבלי לעשות נזק? תודה רבה לעוזרים

[attachment deleted by admin]

פורסם

לוח האם שלך לא יאפשר להגיע רחוק אם בכלל..ושינוי של 400MHZ לרוב לא ידרוש הוספת מתח..אבל זה משתנה ממערכת למערכת..

ותתחיל מלקורא את החוברת של לוח האם שלך..על מנת שתדע איזה אופציות קימות ואם בכלל יש אפשרות לOC..

פורסם
  • מחבר

אין לי את החוברת של הלוח אם. בכללי אני לא צריך לנגוע במתחים של המעבד כל עוד הFSB לא עובר את ה400? אשמח לעוד תשובות

פורסם

אין חוקיות..יש כאלו שלא יתאפשר להם לעלות אפילו 5MHZ ויש כאלו שיעשו גם 600MHZ+ בלי לעלות מתח..זה משתנה..

בגדול 400MHZ זה לא שינוי כזה קריטי שיצריך שינוי מתח קיצוני אם בכלל..הכי טוב שתתחיל לאט ותראה לאן תגיע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים