עבור לתוכן

Nokia 5800 , Samsung TouchWiz F480 , Samsung Magic Touch - אורנג' חיילים

Featured Replies

פורסם

במיסגרת החבילות לחיילים הידועות מראש אורנג מביאים לבחור בין שלושת המכשירים שציינתי בכותרת, האם 2 הסמסונגים עדיפים על הנוקיה 5800?

פורסם

שים לב שהמכשירים כבר לא מחולקים 'חינם', אלא בתוספת תשלום של 700₪

# המבצע בתוקף עד 30/11/09

ואם אני זוכר נכון, אפשר לקחת כבר את הN85, למשל, באותם התנאים, באותה תוספת מחיר.

ברר את זה

פורסם
  • מחבר

היום הייתי בסניף של אורנג וביררתי לגבי החבילות שלהם לחיילים , לא נאמר לי שום דבר אל תוספת תשלום של 700 ש"ח.

פורסם

כמו שכתוב באתר, המבצע נגמר. אם יעשו לך אותו בכל זאת, הרווחת.

אין טעם לקחת אחד מהסמסונגים על פני ה5800

פורסם

שים לב שהמכשירים כבר לא מחולקים 'חינם', אלא בתוספת תשלום של 700₪

ואם אני זוכר נכון, אפשר לקחת כבר את הN85, למשל, באותם התנאים, באותה תוספת מחיר.

ברר את זה

המבצע של המכשירים הנ"ל בחינם עדיין פעיל, אל תדאג. אם הוא ירצה את ה-N85, הוא אכן יצטרף להוסיף כמה מאות שקלים באופן חד פעמי (לא זוכר את הסכום המדויק).

פורסם

כל שלושת הטלפונים שציינת פשוט גרועים בטירוף. אם אתה ממש חייב טלפון מגע והבחירה היחידה שלך היא בין השלושה אז ה-5800 עדיף. אבל שלא תגיד שלא אמרנו לך קודם לכן, אתה תקלל את היום שבו לקחת אותו.

פורסם

^^^

שלושתם רחוקים מלהיות גרועים :nono: אולי הם לא ברמה של פלאפונים יקרים יותר אבל בגלל זה יש הבדלים במחיר.

אני אישת חושב שהמסך מגע של סמסונג יותר נוח לשימוש אבל כל אחד מעדיף משהו אחר (בסמסונג ניתן להשתמש באצבעות ובנוקיה לא, כל אחד ומה שנוח לו), חוץ מזה הנוקיה עדיף בהכל (יש לי את ה MAGIC TOUCH). מבין הסמסונגים אני חושב שה F480 עדיף למרות שהוא ישן יותר.

פורסם

כל שלושת הטלפונים שציינת פשוט גרועים בטירוף. אם אתה ממש חייב טלפון מגע והבחירה היחידה שלך היא בין השלושה אז ה-5800 עדיף. אבל שלא תגיד שלא אמרנו לך קודם לכן, אתה תקלל את היום שבו לקחת אותו.

אני מכיר דווקא אנשים שמברכים את היום שקנו אותו.

פורסם

אני חושב שכדאי שתקנה מכשיר סלולארי מחו"ל ואז תקבל עליו החזרים במסגרת החוק החדש.

פורסם
  • מחבר

אני לא חייב מכשיר מגע.. , אני צריך מכשיר לחצי השנה הקרובה , שבסופה אני הולך להביא HTC HD2.

אבל ביגלל שאני מקבל את המכשיר בחינם (התחייבות ל 18 חודש) אז למה לא?

יש גם את החבילה השנייה , הלא ידוע מראש ( 0.29 לדקה , 0.09 בסופ"ש , 0.18 לסמס ,24 שקל לחבילת גלישה בסיסית) שבאה עם SE W595 ,T700,C510

שמשלושתם אני דיי מעדיף את ה C510.

פורסם

המבצע של המכשירים הנ"ל בחינם עדיין פעיל, אל תדאג. אם הוא ירצה את ה-N85, הוא אכן יצטרף להוסיף כמה מאות שקלים באופן חד פעמי (לא זוכר את הסכום המדויק).

אם כך, אשמח לעזרה בנושא. שלחתי ה"פ

פורסם

הייתי באותה התלבטות ובסופו של דבר לקחתי את ה5800, בעיקר בגלל מערכת ההפעלה והwifi. שים לב שבעיקרון אתה יכול לקחת כל מכשיר שמחיר המבצע שלו הוא עד 880 שקל, אם הוא עולה יותר תצטרך לשלם את ההפרש, לפי זה אני די בטוח שאפשר לקחת גם את הsmasung ultra touch ללא תשלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים