עבור לתוכן

קבצי HD וניידים - שאלה ....

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שברוב הזמן ישרת אותי בתור HTPC אלחוטי בסלון וגם קצת להנות ממנו בתור נייד לשבת בגינה או סתם לקחת אותו איתי לנסיעות ....

רציתי לדעת על מה אני צריך לשים דגש בקניה כדי שהנייד יעמוד במשימה, כלומר ינגן לי קבצי HD מהרשת (יש לי ראוטר ומחשב שאני עובד איתו רוב הזמן שהקבצים שמה נמצאים) איזה מעבד רצוי? כמה זיכרון ?

אני אפילו לא יודע כמה לתקצב את זה....

האם נניח בתקציב של 3000 שקל אפשר לקנות אחד כזה....?

מה שחשוב לי הוא שיהיה לו לפחות DVD ובלוטוס כל השאר בגדר לא רלוונטי כמו גודל דיסק קשיח או גודל מסך אין לי גם עדיפות לחברה מסויימת

מה גם שלא צריך מערכת הפעלה...

תודה מראש לעוזרים.

יום טוב.

פורסם

כמעט כל נייד חדש היום שהוא לא נטבוק יכול להריץ סרטי FHD, אז תבחר אחד שמתאים לצרכים נוספים שלך ונגיד לך ליתר בטחון אם הוא יעמוד במשימה.

נ.ב: אילו יציאות אתה צריך שיהיו לו? (HDMI למשל?)

נ.ב2: יש לך אפשרות להביא את המחשב מארה"ב?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה ... כן אני צריך שיהיה לו יציאת HDMI

וכשאני חושב על זה אני יכול להביא מארהב ... רק שתהיה לו אחריות בינלאומית

פורסם

אם כך אז אפילו יותר טוב, בארה"ב תוכל למצוא מחשב מתאים בכ-2500 (ואף פחות) שקל לערך.

אני קניתי לפני כשלושה שבועות את ה-Asus UL30 שמריץ FHD ללא בעיה, כבר חיברתי אותו ל-LCD והוא פועל מעולה, הפעולה שלו גם שקטה לחלוטין ולכן יכול להיות מתאים לתפקיד. (אה..אופס, שכחתי שאין לו כונן DVD, אם זה הכרחי אני בטוח שתמצא בארה"ב מחשב שיתאים לדרישותיך במחיר סביר.)

פורסם
  • מחבר

מה לגבי האחריות ? היא בנלאומית ?

פורסם

בדגם הספיציפי שלי כן, אתה צריך לבדוק כל מחשב לגופו, וכמו כן לבדוק האם היבואן בארץ אכן מכבד את האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים