עבור לתוכן

מעוניין לבצע OC לE4300

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כנרה שהקרור סטוק, כמו שאמרתי לא ביצעתי שינויים כלשהם בקירור למעט שדרוג הספק.

בדקתי בביוס ולא ראיתי שם שום אופציה לOC (יש עדכון לביוס אבל אני מפחד לעדכן...)

התוכנות האלה לא טובות אפילו לOC קטן, איזה אופציות אחרות יש מלבד התוכנות האלו?

• תגובות 36
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין טעם בOC "קטן" עוד 200-400MHZ לא ינתו לך כלום, בדקתי בחוברת של לוח האם שלך ואכן אין אפשרות לבצע OC.

לרכוש לוח אם חדש ? זה עניין שלך, בגדול תקבע מה המטרה שלך, שכן גם OC מוגבל, ככה שהשיפור הוא יחסי, אם אתה מעוניין לתנסות וכו אז בכיף.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שיש אפשרויות אחרות חוץ מלקנות לוח אם אחר.

רציתי לעשות OC מכיוון שלמשחקים כבדים המחשב לא מספיק. בהתחלה רציתי להחליף מעבד אבל אחרי שגיליתי שאפשר לעשות OC למעבד הזה העדפתי לחסוך 1000 ש"ח או יותר על מעבד חדש, אבל לא ידעתי שהלוח אם יהיה בעייתי לOC.

האם כדאי לקנות לוח אם משומש או שעדיף חדש? ואיך אני יודע איזה לוח אם יתאים לי ויתאים לOC?

פורסם

לא הייתי משקיע בלוח אם יותר מדי..אם תמצא משהו טוב יד שניה (P35\P45 וכו) מה טוב...

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל מזה P35/P45? והאם זה מתאים למפרט שלי?

מה לגבי הASUS P5KPL-CM G31 ראיתי שיש אחד פה למכירה וחדש עולה 300 ש"ח

כמה כדאי להשקיע בלוח אם יד שניה וכמה בחדש? (יש לוחות חדשים סביב ה300 ש"ח ויש ב600 ש"ח)

פורסם

אלו ערכות שבבים של אינטל ;D

והG31 תעניק לך יכולת OC מוגבלת מאוד..ובמקרה הזה לא הייתי מתאמץ לשדרג ללוח אם מבוסס G31.

כמו שציינתי כבר..חפש לוחות אם מבוססים על ערכות השבבים שציינת (P45/P43/P35) סידרתי אותם לפי עדיפות ;D

יד שניה אתה יכול להשיג במחירים טובים, חדש יעלה משהו באמצע 400-500 שקלים+- ;D

פורסם
  • מחבר

אני אחכה לראות אולי אני אמצא יד שניה, אם לא אז אני אחפש חדש. רציתי לדעת האם לפני שאני מחליף לוח אם אני צריך לעשות שינויים כלשהם בקירור?

איזה חברה עדיפה ASUS או GIGABYTE?

האם הלוח הזה של אסוס יתאים לי ולOC?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721143

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אין העדפה לחברה כל חברה והדגמים שלה..אתה יכול להתייעץ בפורום לוחות אם..

וכמו שציינית לוחות אם שמבוססים על P45/P43/P35 יהיו מספיקים..

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה: האם יהיה יותר פשוט לשדרג את הכרטיס מסך מאשר להחליף לוח אם בשביל להריץ משחקים כבדים?

פורסם

כרטיס מסך טוב יותר..יקח על עצמו יותר ויביא שיפור..השאלה היא מה הגורם המביל המערכת שלך..

אם תביא כרטיס מסך אבל המעבד הוא מגביל..אתה לא תקבל את כל הFPS שצריך גם אם תקנה כרטיס HIGH END.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי ???

אני אשאל אחרת כי אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה משהו: בשביל להריץ משחקים כבדים (במקרה שלי GTA IV, הFLASHPOINT החדש וכו...) עדיף כרטיס מסך יותר טוב או מעבד יותר חזק, כלומר מה יותר ישפיע לטובה על המשחקים המעבד או הכרטיס?

נ.ב

אפשר לעשות OC לכרטיס מסך? או שזה גם מוגבל בגלל הלוח אם?

פורסם

עדיפות לכרטיס מסך טוב ומעבד בינוני+-..אם המעבד יהיה "חלש" אז גם כרטיס מסך טוב לא יעזור..

ואכן גם לכרטיס מסך אפשר לבצע OC..אבל השיפור הוא מזערי ביחס למעבד..

פורסם
  • מחבר

ראיתי שיש גם מעבדים יש שניה למכירה. האם עדיף לקנות מעבד יש שניה מאשר לוח אם יד שניה/חדש?

פורסם

תלוי..אם אתה לא מעונין בOC ורוצה לשפר את ביצועי המעבד..אז אפשרי להחליף למעבד יד שניה..

אם אתה רוצה לשפר את הביצועים בOC..ובעתיד הרחוק לשדרג מעבד וכו..אז תרכוש בסיס (לוח אם) טוב כבר עכשיו..

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יודע מה לעשות :s05: ראתי בלוח פה שתי מעבדים: Q6600 ו- Q6700 שתומכים בלוח שלי והם עולים כמו לוח אם חדש..

האם זה סיכון לקנות מעבד משומש ועל איזה מעבד כדי ללכת אם אני קונה משומש? והאם יותר פשוט להחליף מעבד מלוח אם

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים