פורסם 2010 בינואר 915 שנים שלום, אני עומד לקנות מחשב עוד כמה זמן ויש לי כמה שאלות בנוגע לקירור.אם אני לא מתכוון לעשות oc, אני יכול לשים core i5 tray בלי קירור נוסף? (המארז שהיה הוא lancool k60w http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=19&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62)*ואם אני כן מתכוון לעשות oc?תודה, אביב
פורסם 2010 בינואר 915 שנים TRAY זה מעבד בלי קירור..ולכן יש את הצרוך להוסיף לו אחד..אם אתה לא מתכנן OC..לך על אחד מדגמי הALPINE של AC..אם אתה רוצה משהו בתקציב גבוה מעט 100-120+- שקלים...יש לך את הFREEZER 7 REV B....
פורסם 2010 בינואר 915 שנים מחבר אני יודע שtray זה מעבד בלי קירור, ופה בדיוק השאלה שלי - האם המאוורים של המארז מספיק טובים, בשביל שאני לא יהיה חייב לשים עוד מאוור למעבד...
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מחבר את זה הבנתי, אבל מה זה עוזר לי שיש סירקולציה טובה? מה זה עוזר לי לקרר את המארז?
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים אתה לא מקרר את המארז..המארז זה רק ה"קופסא" שמגנה על הרכיבים..אתה מקרר את כל הרכיבים שנמצאים במארז..החל מהכונן הקשיח ועד לכרטיס מסך...על ידי הסירקולציה במארז אתה בעצם מחדש את אספקת האוויר לכלל הרכיבים..ומונע התחממות יתר..
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים במקרה הטוב,תקיעות של המחשב, ריסטרטים פתאומיים וארטיפקטים בתצוגהבמקרה הגרוע,הרכיבים עלול להינזק ולהפוך ללא-שמישים
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים מחבר גם אם אני לא מאמין שאני יעשה אוברקלוק ו/או יאמץ את הרכיבים יותר מדי?ועוד פעם אני שואל- מה הקירור המינימלי שמומלץ? (עם ובלי אוברקלוק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.