עבור לתוכן

אינטרנט כבלים-נטויזן יש אפשרות בלי חייגן?

Featured Replies

פורסם

לאבא שלי בבית יש אינטרנט בכבלים ספק של נטויזן ונמאס לו מהחייגן הזה הוא לא כולכך מבין את המשמעות של זה היות ובעבודה שלו החיבור הוא קבוע..

יש אפשרות חוץ מלקנות ראוטר להפוך את החיבור ללא חייגן? מותקן על המחשב ווינדואס 7 אם זה משנה..

תודה.

פורסם

הוא יכול לבקש מנטוויז'ן חיבור ללא חייגן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני צריך להתקשר אליהם , לבקש והם פשוט יסכימו ?

פורסם

הם יבקשו ממך תוספת של כמה שקלים בחודש, מה שאתה יכול להגיד זה שיש לכם נתב של LINKSYS ותגיד שאתה לא מצליח להגדיר אותו על L2TP ואז ישירות הם יעבירו אותכם.

פורסם
  • מחבר

אני שוקל אולי לקנות נתב וזהו.. ככה גם יהיה בלי חייגן וגם אפשרות למקרה שיהיה לפטופ בבית..

כמה יעלה לי הנתב הכי פשוט ואמין למטרה הזאת?

פורסם

יש את הנתב של אדימקס הBR6204WG שהוא מצויין עולה 160 ש"ח. ואיתו אין בעייה להגדיר L2TP.

פורסם

לנטויזון כבר אין חיבור ללא חייגן אבל הם אולי יוכלו לתת לך חיבור ללא חייגן של ברק

פורסם

למה לא להתחבר עם PPTP? ב 013NETVISION אין בעיה לעשות את זה (בניגוד ל 018 ו ORANGE ששם לא יכולתי להתחבר בגלל זה והם גם לא נתנו לי חיבור ללא חייגן).

פורסם
  • מחבר

אין לי כולכך מושג מה זה אומר..

פורסם

תתקשר אליהם ותדבר איתם. אם באמת הם יכולים אחרי כמה שיכנועים ואולי איומים הם יתנו לך. זה לא דבר מיוחד..ב012 כל שני וחמישי אני מחליף לצרכים מסויימים. זה לא כמו IP קבוע או שירות מיוחד. בהצלחה

פורסם

PPTP זה חייגן של כבלים אך בלי אבטחה כמו בL2TP זה נורא פשוט להגדיר את הנתב בPPTP אתה רק מכניס שם משתמש סיסמא ואת שם השרת של החברה, אני חושב שבNETVISION זה cable.netvision.net.il לא סגור אבל תברר דרכם.

או שL2TP ואז יהיה כתובת אחרת. האם יש הבדל בינהם? משהו זניח שלא תבדיל למרות שהחברה תעדיף שתיהיה בL2TP כי רוב השרתים שלהם הם כבר L2TP ופחות בPPTP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים