עבור לתוכן

עכברים, מקלדות- כסף מול תמורה

Featured Replies

פורסם

שימוש עיקרי: אינטרנט, אופיס ומידי פעם משחקי fps, לכן נוחות חשובה מאוד במיוחד לאור העובדה שהיד שמשתמשת בעכבר נוטה לכאוב אחרי עבודה מאומצת של כמה ימים (שילוב של כתיבה במכללה+שימוש בעכבר).

תקציב כולל לאביזרים: 400.. אפשר לחרוג ב30-40, אבל הרצון להישאר על גבול ה400.

צמצמתי לעצמי קצת את האפשרויות של הרכישה למספר קטן של דגמים

עכברים-

M518

G5

DeathAdder

מקלדות-

Reclusa

Wave

אז מה בעצם ההבדלים המהותיים בין המוצרים (ובפרט מה ההבדל בין עכבר לייזר ולאופטי)?

מנסיונכם האישי, על מה אתם ממליצים?

בטווח מחירים שציינתי, האם יש לכם המלצות נוספות?

(למקרה שמישהו לא הבחין.. אני מחפש מקלדת ועכבר חוטיים)

תודה על העזרה

פורסם
  • מחבר

come on guys.. 100 watches and no one can help?

פורסם

לפי מה שהבנתי, ללייזר יש יכולת להגיע לרזולוציות ממש גבוהות אבל למרות זאת האופטי עדיין טוב יותר. הלייזר זו טכנולוגיה חדשה יותר וכנראה שכאשר היא תתפתח יותר בעתיד היא תעלה על האופטי הותיק.

הReclusa היא מקלדת גיימינג ויש לה תאורה אחורית והיא של מייקרוסופט בשיתוף עם רייזר (בתכלס זה רייזר שכתוב עליו מייקרוסופט...)

הWave לעומתה היא מקלדת ארגונומית או איך שלא כותבים את זה שלא מיועדת ספציפית לגיימינג אבל הרבה גיימרים אוהבים וקונים אותה כי היא היא מעוצבת בצורה שנוחה להם.

נראה לי ש MX518 וG5 זה דיי אותו עכבר רק שG5 זה הדגם המשופר שכולל סט משקולות (יש כאלה שחושבים שהמשקולות זה טריק שיווקי, לי זה נראה נחמד).

בקשר לDA אני לא ממש מתמצא אבל אני יודע שיש לו דגם ישן ודגם חדש...

בעיקרון כשאתה קונה את העכבר תסתכל קודם כל על הנוחות, תבקש בחנות שיפתחו לך אחד כדי שתוכל להרגיש אם הוא נוח או לא. יש חנויות שיש בהם "טסטרים", פשוט מונחים לפניך כל העכברים שיש להם קשורים לשולחן ואז כמובן אין צורך לפתוח...

אחרי שבדקת אם נוח או לא תסתכל על המחירים ועל התוספות שיש לעכברים (כפתורים נוספים, משקולות וכו') ותחליט מה הכי נראה לך (ובעיקר מה הכי נוח)

פורסם
  • מחבר

ובא לציון גואל!

תודה על התגובה..

מאיזו בחינה האופי עדיף על הליזר כיום?

לגבי המקלדות אם הבנתי נכון.. אם אני מחפש מקלדת של נטו גיימינג ללכת על הeclusa אבל אם אני מחפש נוחות עבודה אז לבחור בwave?

פורסם

היה לי את הMX 518 ועכשיו יש לי DEATH ADDER 3.5

בקיצור הDA עדיף מכל בחינה.מדויק יותר,נוח יותר(משטח טפלון),חיבור USB מוזהב(הMX נדפק לי בגלל חיבור הUSB שלא היה מזוהה תמיד).

פורסם

הwave מיועדת במקור לעבודה משרדית לכאלה שלא יכולים לכתוב על מקלדת רגילה. יש אנשים שנגרמים להם נזקים למפרקים בגלל שימוש לא נכון במקלדת ובעכבר רגילים וזה יכול לגרום להם לדלקות מפרקים חמורות וחריפות ביותר. אז מה הם עושים? בשביל זה המציאו אתה העכברים והמקלדות הארגונומים והארגונומיות ;D

אבל יש הרבה גיימרים שאוהבים אותה וזה נוח להם. זה כמו נעליים אורטופדיות, זה מיועד במקור למי שיש בעיה עם ה"רגיל" אבל יש הרבה שקונים נעליים אורטופדיות כי זה יותר נוח.

הרקלוסה מעוצבת לגיימינג במקור. מה זה מקלדת גיימינג? זה מקלדת שמעוצבת בצורה גיקית משו שחביבה ביותר על גיימרים, זה מקלדת שיש למקשים שלה תאורה אחורית, זה יכול להתבטא גם במקשי מאקרו (מקש שניתן להקליט עליו רצף של מקשים) ומקשים שונים למטרות שונות שיכולים להיות שימושיים בעיקר לגיימרים.

זה לא אומר שאם אתה גיימר אתה לא יכול לקחת את הwave ואם אתה לא גיימר אז מקלדות גיימינג זה לא בשבילך... זה לשיקולך, מה שיותר מתאים לצרכים שלך מבחינת הכפתורים הנוספים או מבחינת הנוחות...

בקשר לחיישנים, אני לא מאוד מבין בזה... זה כל מה שאני יודע...

פורסם

אגב,יש לי גם את הWAVE.

מקלדת נוחה מאוד,אבל אם שווה את המחיר? לדעתי לא.

פורסם

אתה מתכוון שזו מקלדת ממש כדאית... כשהיא במבצע?

פורסם

נכון.אני קניתי אותה שהיה מבצע באופיס דיפו 1+1.

יצא לי 160 ש"ח

פורסם
  • מחבר

הRazer DeathAdder 3.5 לא ממש עלה על הפרק מבחינה תקציבית מבחינתי.

איך הגירסא של ה1800dpi שלו מול של העכברים הונספים?

העניין בין שני המקלדות הוא ששניהם במחיר ממש צמוד.

reclusa- 229

wave- 225

אגב,יש לי גם את הWAVE.

מקלדת נוחה מאוד,אבל אם שווה את המחיר? לדעתי לא.

אז בעצם לפי תחום המחירים הנ"ל כבר עדיף שאני אקח את הreclusa או שאני אחכה לעוד מבצע בבאג?

פורסם
  • מחבר

הקפצה.... שבת נעימה!

פורסם

גודל יחסי.. איך היית מגדיר את היד שלך ?

פורסם
  • מחבר

אממ מבחינת גודל הייתי מגדיר את היד שלי כרגילה לבנים..

ממה שהבנתי העכבר של razer הוא אורגונמי.. האם גם העכברים האחרים?

ואני שואל שוב

איך הגירסא של ה1800dpi של הrazer מול העכברים הנוספים מבחינת ביצועים?

והאם בתחום מחירים של 230 ש"ק למקלדת הוויס עדין משתלמת מול הreclusa

פורסם

את הDA החדש אי אפשר כבר למצוא בארץ[EBAY כן] הוא עדיף על החדש מבחינת חיישן. מבחינת חיישן, כאשר מתקינים את הFIRMWARE החדש ביותר ללא דריפט קונטרול, החיישן ממה שאני יודע כרגע הוא מהטובים בשוק אם לא הטוב ביותר. גם הMX518 מעולה, וזמין בארץ.

כמו כן אם היית רוצה לחסוך יש עוד עכבר מצוין, אומנם לא מתויג בתור עכבר גיימינג אבל הוא עכבר קליל וזמין בכל פינה, הWHEEL MOUSE OPTICAL 1.1a

המיקרוסופט הרגיל הישן, עם העיינית האדומה מאחורה. פשוט עכבר פנטסטי, יחסוך הרבה כסף, מצד שאני לא ייתן לך את ה"כיף" שבעכבר רייזר עם אורות, באנדל נחמד, דרייברים מושקעים קופסא יפה.. אבל מבחנת פונקציונאליות נטו, גם הטובים ביותר משתמשים בו.

פורסם
  • מחבר

מהG5 ירדתי... נשארתי עם 2 אפשרויות.. mx518 DA-1800dpi

ההבדל כרגע בין השניים עומד על 40 ש"ח לטובת העכבר של לוג'יטק.. האם השקעה של 40 ש"ח נוספים באמת שווה את הDA?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים