פורסם 2010 בינואר 515 שנים שלום לכולם,יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON HD 3470.הכל עבד מעולה, עד שהתקנתי WINDOWS 7.הבעיה היא שאני לא מוצא אף דרייבר זמין עבור הכרטיס מסך שלי, גם לא באתר של ATI (או AMD) וגם לא באתר של LENOVO, עבור ווינדוס 7 שהוא לא גירסת בטא.לכן אני עובד כרגע עם הדרייבר של מיקרוסופט, שהוא לא משהו כיוון שיש לי כל מיני בעיות בצפיית סרטים וכו'.מישהו ניתקל בבעיה דומה ויודע מה הפתרון?תודה רבה.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר ניסיתי כמובן, והגירסה הזאת לא מתאימה לוינדוס 7 שלי (שהוא לא גירסת בטא), ובאתר כתוב שהיא מתאימה לוינדוס 7 בטא בלבד.למישהו יש פיתרון או נתקל בבעיה דומה?
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מה הבעיה למצוא את הדריבר שתי שניות באתר של ATI ומצאתי (גרסאת 32 ביט)http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר תודה...אבל זאת בדיוק הבעיה:Description:Note: The Mobility Radeon ATI Catalyst drivers for Windows 7 are beta and are only available for Windows 7 beta releases. For up to date Mobility Radeon graphics drivers for Windows 7, please contact your laptop manufacturer.זה לא פועל על הוינדוס 7 של מכיוון שהוא לא גירסת בטא...
פורסם 2010 בינואר 915 שנים יש לך שתי אופציות 1- להתקין את הבטה שכנראה תעבוד 2- להתקין את הדריבר לויסטה שגם אמור לעבוד
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים מחבר הלוואי וזה היה מצליח...שתי האפשרויות לא פועלות! האם ניגזר עליי להשתמש בכרטיס מסך האון בורד של אינטל?
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים זה לא הגיוני אם באמת יש לך HD 3470 הדריברים צריכים לעבוד ואם הם לא עובדים שלח אימייל לתמיכה הטכנית של ATI
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים כפתור ימניscreen resolutionadvanced settingsכרטסת adapterpropertiesupdate driver[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.