עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בניית כבל TV OUT

Featured Replies

פורסם

יש לי נוקיה N85 ואין לי כבל TV OUT(בגלל שלא קניתי חדש אלא החליפו לי דגם כי המכשיר הקודם שלי היה דפוק וזה והיית יצריך לשלם אקססוריז ואני קמצן אז לא קניתי כבל TV OUT + זה נראה לי סתם מגניב לפעמיים שלוש ולא יותר ולכן לא שווה את כל הכסף שלו וזה עולה המון)

בכל מקרה רציתי לשאול שאלה כזאת אם אני אקח כבל PL של שלושה חלקים ואפצל אותו ל3 RCA זה יעבוד או שיש עוד משהו באמצע? כי כשאני מחבר אוזניות במצב TV OUT זה עובד יופי השאלה זה לגבי ווידאו אם שמו עוד משהו באמצע? למרותנ שנראה לי זה רק פיצול כל העסק...

מישהו ניסה פעם?

פורסם
  • מחבר

נו אל תהיו מתחכמים ברור שבחו"ל זה עולה אגורה וחצי ככה זה אצלם ולמי יש כוח להזמנה וכל זה + אני בדודא לבנות...

פורסם

1. אין לך שום בעיה להזמין כבל כזה, במיוחד שהמחיר מגוכך ומשלוח חינם לארץ, שולחים בדואר, תוך שבועיים אצלך.

2. תראה תמונה ותבין מה הבעיה שלך:

av-pinouts-zune.jpg

כל חברה עושה מה שבא לה, אין תקן לדבר כזה, הכי טוב זה לבדוק על אמת, מה שגם אומר, שמה שאני הצעתי לא בהכרח יתאים לך... רק מקורי או לבנות לבד.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה זול אבל זה התעסקות עם ההזמנה מחו"ל וצריך PayPal בטח ועוד כל מיני שטויות בסגנון...

יש לי פה במגירה כמה חיבורי RCA ואני אראה אם אני מוצא PL כזה באיזה חנות אלק' אני אכין אחד במחירים האלה אין שיקול כלכלי כי זה שטויות זה יותר שיקול של עם מה יש לי כוח להתעסק...

פשוט תהיתי אם זה רק פיצול או שיש עוד משהו באמצע ולגבי התפקיד של כל קטע בפלאג זה לא משנה כי זה RCA מחליפים פשוט חיבורים זה בקטנה...

אם מחברים לא נכון לא קורה כלום...

פורסם

אני חושב שפיספסת את העובדה שבפלאג PL רגיל יש רק 3 מגעים, בזמן שאתה צריך PL בעל 4 מגעים.

פורסם
  • מחבר

כן אני מכיר בעובדה הזאת ואני מחר אשקוד על לחפש לי אחד כזה ואם לא אז אולי אחד החברים שלי עם פיי פאל אני אזמין דרכו...

כל הסיפור זה שלא בא לי להזמין מחו"ל כי זה כאב ראש...

שימו לב שכשמחפשים את זה ככבל למצלמה ולא כבל לפלא' זה עולה חצי...

אני אולי אזמין מפה:

http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=6876

זה אותו כבל בדיוק אולי PINOUT שונה אבל זה RCA בצד השני אז זה שטויות מחליפים וזהו...

דרך אגב להזמין כבל נורמלי מחו"ל אחרי משלוח עולה גם יקר...

פורסם

1. אין לך שום בעיה להזמין כבל כזה, במיוחד שהמחיר מגוכך ומשלוח חינם לארץ, שולחים בדואר, תוך שבועיים אצלך.

2. תראה תמונה ותבין מה הבעיה שלך:

av-pinouts-zune.jpg

כל חברה עושה מה שבא לה, אין תקן לדבר כזה, הכי טוב זה לבדוק על אמת, מה שגם אומר, שמה שאני הצעתי לא בהכרח יתאים לך... רק מקורי או לבנות לבד.

דימקה אין לו שום בעיה אני מכין לך כבל כזה בלי בעיות ..!! בכמה דקות

הפלאג הזה קיים למכירה בכבל

זה פלאג כמו של כבל של מצלמת ווידאו וDVD ניידים מסויימים

ככה שאפשר לקנות אותו כמעט בכול חנות ועם קצת ידע ועם יש צורך גם לשנות את החיווט שלו עם מלחם

וקצת שרוול מתכווץ :hi::xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז ככה מצאתי כבל כזה של 4 חלקים ב PL וRCA בצד השני(נמכר ב30 ש"ח) ויחברתי ולא עובד ניסיתי את כל השילובים האפשריים עכשיו יכול להיות שהפכו את הווידאו והארקה בPINOUT או ששמו עוד משהו באמצע(יש קופסא כזאת בפיצול של הכבל שיכול להיות שהיא סתם מפצל ויכול להיות שיש בה עוד משהו) יש מישהו אולי שיש לו את הכבל ויכול לבדוק לי עם FLUK או משהו אית הסידור של הפינים כי כרגע החזרתי את הכבל לחנות לזמן חשיבה...

בכל מקרה קיבלתי תמונה אפורה ואחרי כמה החלפות זה הפך לקווים של אפור וצבעוניים(ורוד וצהוב אם אני לא טועה)

מה אתם אומרים? הכבל המקורי עולה 160 ש"ח שזה המון!

אין לי בעיה לקחת את הכבל הפשוט של ה30 ש"ח ולשנות את החיווט אני מתעסק עם אלק' הבעיה זה שאין לי מושג מה הסידור של הפינים ואין לי את הכלב המקורי לבדוק איתו מה אמור להיות שם ועוד יותר גרוע שבארה"ב הוא עולה 2 דולר אז אין להם למה לשים סכימות או PINOUT הורדתי את הספרי אחזקה של המכשיר בשלבים 1-2 ו3-4 יש שם הכל חוץ מהכבל הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.