עבור לתוכן

זהו, הוא נולד - ה HTC/Google Phone

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
לגוגלפון גם יש מסך AMOLED וזה דן חסכן כיום בצריכת אנרגיה

אז אני מעריך שהוא יהיה יחסית חסכוני בסוללה.

ובנוסף - הסוללה של המכשיר היא 1400 מיליאמפר/שעה, להבדיל מה 1230 שקיימת ב HD2. אני מהמר על יומיים של עבודה אינטנסיבית, שזה יהיה מדהים למפרט שכזה (ה HD2 לא מחזיק יום שלם בלי טעינה, עבור משתמשי Hardcore).

• תגובות 144
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש מצב ליום וחצי, שכן המסך אכן קטן יותר מה-HD2 ואמור להיות גם מעט חסכוני יותר, בתוספת סוללה חזקה יותר.

פורסם

:lol:

אתה עדיין לא קולט Igrosh... זמן סוללה הוא X כל תוספת של פונקציה מורידה מהX הזה באופן רציף עוד כוח.

אתה לא משתמש בהכל בכל זמן נתון, יש תוכנות יעודיות גם שמקלות על נושא הכיבוי וההדלקה של הBT GPS WIFI וכו'...

אז זהו שכן, BT פתוח כל הזמן בגלל האוזניה/דיבורית רכב, WIFI פתוח כי כל עוד אני נמצא באיזור בו יש WIFI אני מחובר, GPS מבחינתי הוא גימיק, לא משתמש בזה.

פורסם

מעניין אם אפשר יהיה להשתמש ב VOICE INPUT בעברית... כלומר להגיד מילים בעברית והוא יזהה את זה

פורסם

זה מתבסס על השירות של גוגל, זה לא על המכשיר

מה שאומר שברגע שיהיה תמיכה שם יהיה תמיכה בכל אנדרואיד

ניחוש שלי - יקח עוד איזה שנה לפחות לתמיכה בשפות אחרות, אבל מי אני?

פורסם

אבל איזה מחיר גבוה :P חשבתי שאם הם ירצו להתחרות ב iphone לפחות שישימו מחיר הגיוני.

את שלי קניתי מזמן רק ב 400 דולר כשהוא היה להיט, עכשיו זה כבר לא משהו והמחיר רק עולה? :nixweiss:

פורסם

על מה אתה מדבר ? 530$ לכזה מכשיר עם כזה מפרט זה לא יקר, זה אפילו דיי סביר\זול. 180 דולר למכשיר אצל המפעילה זה זול מהאייפון עם מפרט מתקדם בהרבה, על המחיר אף אחד לא יכול לבוא בתלונות... מה קנית בדיוק ב-400$ כשהיה להיט ?

פורסם

אני מדבר על ה iphone הראשון כמובן.

פורסם

אבל ה-iphone הראשון הוא מכשיר גרוע בכל קנה מידה, 400$ בשבילו זה 399$ יותר מידי...

פורסם

:lol: :lol: :lol:

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אהבתי. בטח נראה עוד הרבה כאלה בקרוב. ;D

פורסם

תשימו לב שכל מכשיר חדש שיוצא ישר משווים אותו לאייפון גם כשהם לא נחשבים באותם הקטגוריות.

אייפון, מוצלח או לא מוצלח, טוב יותר או פחות, עם פרסום טוב והייפ יצרתם מכשיר גורו.

---

יש לי כמה מכשירים: ג'ט, אומניה 2, HD2 וכו...

כל פעם שאני מוציא אחד מהם מהכיס איזה מישהו קופץ:"אבל שמעתי שהאייפון יותר טוב".

באמת יצרו טירוף בציבור של המכשיר.

(אני בטוח שגם אצלכם זה קורה)

פורסם

משווים אותם מסיבה פשוטה, האיפון פתח את הדלת לעולם המסכי מגע המלאים... כל מה שיצא אחרי זה חיקה את האיפון ואחרי זה גם התעלה על האיפון

ולגבי ה"איפון" בכללי, כבר הוכיחו שאנשים אפל הם שווי ערך לכת ויש להם סינדרום שטוקהולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים