עבור לתוכן

אנטנת TV בחיבור USB - מישהו מכיר?

Featured Replies

פורסם

מישהו מהעבודה אמר שהוא ראה אנטנת טלויזיה שמתחברת דרך ה-USB ואפשר לקלוט איתה ערוצים

10 - 22 - 11 וכל אלה שתופסים בחינם.

מישהו מכיר, שומע, יודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר?

כמה אמור לעלות סיפור כזה?

תודה רבה לעונים,

עידו.

פורסם

מדובר על השידורים הדיגיטליים החדשים בישראל DVB-T

מתאם DVB-T לUSB עולה באזור ה100~150 ש"ח (תלוי חברה וכו') ויש אותו בכל חור כמעט היום

לדוגמא KSP:

ג'נרי וחביב - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8773

איכותי יותר - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8607

פורסם
  • מחבר

בלי דמי מנוי בלי כלום?

יש קאצ'?

מה בדיוק אני יכול לקלוט עם הדברים האלה בארץ? רק את הערוצים הדיגיטליים (10, 22, 11, 33)?

פורסם

בלי דמי מנוי בלי כלום? זה כל הרעיון של השידורים הדיגיטליים

יש קאצ'? לא

מה בדיוק אני יכול לקלוט עם הדברים האלה בארץ? רק את הערוצים הדיגיטליים (10, 22, 11, 33)? ערוץ 1 , ערוץ 2 , ערוץ 10 , ערוץ 33 , וערוץ הכנסת.

פורסם
  • מחבר

תענוג

תודה רבה לך איש

פורסם

קניתי משהו כזה ואפילו פעם אחת לא הצלחתי לקלוט שידורים - בנס ציונה. רדיו כן!

אש תבדוק טוב וקבל המלצות ממישהו שמשתמש במה שאתה קונה.

ד"א קניתי מ KSP - אז אשלח שרשור נוסף לשאלות על התקן שלי...

פורסם
  • מחבר

אני מראש העין בעיקרון

איך אני יכול לדעת אם יהיה לי כיסוי כאן?

הנבלות רשמו בפירוש שאם זה נפתח הם לא מקבלים את זה בחזרה....

כנראה יודעים למה הם רשמו את זה

פורסם

יש בעיות קליטה בחלק מאזורי הארץ, זה ידוע וזה בגלל הפריסה שיש בנתיים של המשדרים ברחבי הארץ

אתה תוכל לדעת אם תהיה לך קליטה טובה אם תמצא מישהו באזור שכבר קולט

לגבי ה"לא מקבלים" אין דבר כזה. 14 יום על פי חוק

פורסם
  • מחבר

גם אחרי שנפתח והיה בשימוש?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

שפיץ אתה

תודה רבה על כל העזרה :xyxthumbs:

פורסם

כן

ממתי בדיוק?

ה-14 יום נכנסים לתוקף רק ב-2 מקרים:

א. עסקת מכר-מרחוק.

ב. לא רשום דבר לגבי מדניות ההחזרה של החנות.

מכיוון שהחנות פרסמה את מדניות ההחזרה שלה באתרה, ולא מדובר בעסקת מכר-מרחוק, מה שרשום באתר (ואני מתאר לעצמי שאותו הניסוח רשום ע"ג שלט בחנות עצמה) זה מה שתופס מבחינת החוק.

פורסם

שי צודק מבחינת החוק, אם המוצר נרכש פיזית בחנות הם יכולים לסרב לקבל אותו בחזרה אם יש להם שלט שאומר שאין החזרות של מוצרים.

לגבי המשדרים הללו - קיימות בעיות קליטה רציניות באזור המרכז (תל אביב, חולון, ראשון לציון, נס ציונה וכו') כך שכרגע זה לא רלוונטי. בנוסף לכך, רצוי לבדוק האם כאשר מחזיקים במקלט כזה צריך לשלם אגרה לרשות השידור במקרה שאין לך טלוויזיה ואתה משתמש במחשב נייד לצורך צפייה בשידורים. ואם זה לא קיים עכשיו, אין לי בכלל ספק שבעתיד יעלו הצעת חוק שתחייב תשלום אגרה על שימוש כזה.

פורסם
  • מחבר

הייתי היום בכמה חנויות והם אמרו לי שזה חרא של טכנולוגיה לארץ

רשות השידור משדרת את הערוצים הדיגיטליים באיכות גרועה במקרה הטוב

גם אם תמצא מקום עם קליטה כמו שצריך עדיין האיכות תהיה זוועתית

הייתי רוצה לראות מישהו עם הדבר הזה לפני שאני קונה אבל הם די ערערו אותי עם הקביעה הזו שלהם

למישהו מכם יש את המוצר ויכול להעיד אחרת?

שי צודק מבחינת החוק, אם המוצר נרכש פיזית בחנות הם יכולים לסרב לקבל אותו בחזרה אם יש להם שלט שאומר שאין החזרות של מוצרים.

לגבי המשדרים הללו - קיימות בעיות קליטה רציניות באזור המרכז (תל אביב, חולון, ראשון לציון, נס ציונה וכו') כך שכרגע זה לא רלוונטי. בנוסף לכך, רצוי לבדוק האם כאשר מחזיקים במקלט כזה צריך לשלם אגרה לרשות השידור במקרה שאין לך טלוויזיה ואתה משתמש במחשב נייד לצורך צפייה בשידורים. ואם זה לא קיים עכשיו, אין לי בכלל ספק שבעתיד יעלו הצעת חוק שתחייב תשלום אגרה על שימוש כזה.

ולא נראה לי שיש אגרה

המדינה לא יודעת למי יש או אין את המכשיר הזה

פורסם

בעלי עסקים לפעמים יורדים על טכנולוגיות רק לפי אם יש להם את זה בחנות או לא...

מההתרשמות שלי ממשתמשים מפורומים אחרים בארץ, הקליטה באמת דיי בעייתית, צריך "למצוא את הנקודה" עם האנטנה.

אבל מבחינת איכות כולם אומרים שזה עדיף על יס/הוט, וזה מאוד הגיוני מכיוון שהקליטה היא דיגיטלית (שזה אומר ש-או שקולטים או שלא, אין באמצע עם איכות גרועה כמו בטלוויזיה אנלוגית של פעם) וזה מתחבר למחשב בusb, ולכן לא מומר לאנלוגי בשום שלב, למעשה זה השיטה הכי איכותית לקבל את ערוצי 10 ו22 (ו11)...

אני אישית מחכה שיהיה כזה usb שהוא גם dvb והוא גם יכול להתחבר לs-video, שיהיה אפשר לחבר ממיר של יס ולנצל את הפונקציה של time shift גם על הערוצים של יס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים