עבור לתוכן

לקנות Nokia N93i או לא לקנות, זאת השאלה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :hi:

אני כבר חמש שנים (טוב נו... 4.5) עם אותו הסלולרי שלי, הNokia 3220

https://www.samstores.com/_images/products/3220.jpg

הוא נקנה מסלקום לפני כ 4.5 שנים ב1100 ש"ח לתקופת התחייבות של 3 שנים.

הציעו לי לרכוש טלפון Nokia N93i ב600 ש"ח, משומש כמובן בלי אחריות

http://www.all4smartphone.com/phpnews/images2/nokia_n93i-all.jpg

מדובר בטלפון עם זום אופטי של 3X שיצא בינואר 2007 (לפני 3 שנים) ועדיין מהווה שדרוג משמעותי מהטלפון שלי, עם מצלמת 0.3 מגה פיקסל, דור 2.5.

טלפון הN93i לא תומך בSDHC, זאת אומרת לא יותר מ2GB.

למרות זאת מצאתי כרטיסי 4GB שהם לא SDHC:

http://www.memorysuppliers.com/inst4gbmised.html

לסיכום:

שווה לקחת את הסלולרי?

האם כרטיסי ה4GB Non-HC יפעלו לדעתם בסלולרי הזה?

בתודה,

אור כהן :)

אפרורפו, מה עם הN96?

פורסם

טלפון די מוזר, היתי הולך על משהו סטנדרטי יותר

פורסם
  • מחבר

טלפון די מוזר, היתי הולך על משהו סטנדרטי יותר

N96 הולך?

פורסם

טלפון מדהים אבל ישן.

עדיף כבר ללכת על חדש יותר, כמו הN96...

פורסם

לn96 יש באגים וסוללה די חלשה

פורסם

הוא נראה מדהים, אבל הנתונים שלו בקרשים.. זה באמת מה שאתה רוצה? ועוד ב600 שקל?

פורסם

בתור אחד שהישתמש עד לא מזמן גם ב n93 וגם בn93i אני יכול להגיד לך שיש פה זוג פלאפונים מדהימים ,עם מעט משקל עודף לא מפריעה לך יש פה פלאפון מעולה ,עם מצלמת וידאו ברמה ממש גבוה (יחסית לפלאפון ) .

עם יש לך את ה600 שקל האלו ,ואין לך בעייה עם משקל של בערך 160 גרם הוא אחלה של פלאפון (למרות שאני ממליץ לך לשמור מכשיר ישן אצלך ,כזה שאין לך בעיות ללכת איתו למקומות בהם יש סכנה לפלאפון ,לדוגמא צבא ,ספורט וכו ).

אני אישית הייתי קונה .

פורסם
  • מחבר

טוב... אפשר לשכוח מהN96 מסתבר שהוא כבר נמכר.

זה משאיר אותנו עם הN93I, יש לנו מתחרים אחרים? (כגון הN95,5800,W705 ועוד...)

בתור אחד שהישתמש עד לא מזמן גם ב n93 וגם בn93i אני יכול להגיד לך שיש פה זוג פלאפונים מדהימים ,עם מעט משקל עודף לא מפריעה לך יש פה פלאפון מעולה ,עם מצלמת וידאו ברמה ממש גבוה (יחסית לפלאפון ) .

עם יש לך את ה600 שקל האלו ,ואין לך בעייה עם משקל של בערך 160 גרם הוא אחלה של פלאפון (למרות שאני ממליץ לך לשמור מכשיר ישן אצלך ,כזה שאין לך בעיות ללכת איתו למקומות בהם יש סכנה לפלאפון ,לדוגמא צבא ,ספורט וכו ).

אני אישית הייתי קונה .

אני ממש אוהב את הN93I, אבל זה שהוא ישן לא מפריע במשהו?, זאת אומרת, אין תמיכה בSDHC

וכמובן שאני שומר את הסלולרי הישן שלי :)

פורסם

טוב... אפשר לשכוח מהN96 מסתבר שהוא כבר נמכר.

זה משאיר אותנו עם הN93I, יש לנו מתחרים אחרים? (כגון הN95,5800,W705 ועוד...)

אני ממש אוהב את הN93I, אבל זה שהוא ישן לא מפריע במשהו?, זאת אומרת, אין תמיכה בSDHC

זה שהוא ישן זה לא נורא ,אבל זה אומר שאתה צריך לבדוק אותו טוב יותר וליראות את המצב שלו ,אני אישית ממליץ לשים לב לבטרייה שלו ולחיבור של הכרטיס זיכרון .

עוד משהוא שאני ממליץ לבדוק זה את הזום האופטי ,למרות שלא שמעתי בעייות מיוחדות עילו ,ואני אישית לא ניתקלתי בהן ,זה מנגנון מכני רגיש ,לכן צריך לבדוק אותו ,פשוט כנס למצלמה ותעשה קדימה אחורה עם הזום .

בקשר לזיכרון ,אני באמת לא חושב שאתה צריך יותר מ2 gb אבל עם אתה כן אני חושב שאתה בבעיה ,בכל מיקרה ב600 שקל אין לך מכשיר טוב יותר .

פורסם
  • מחבר

זה שהוא ישן זה לא נורא ,אבל זה אומר שאתה צריך לבדוק אותו טוב יותר וליראות את המצב שלו ,אני אישית ממליץ לשים לב לבטרייה שלו ולחיבור של הכרטיס זיכרון .

עוד משהוא שאני ממליץ לבדוק זה את הזום האופטי ,למרות שלא שמעתי בעייות מיוחדות עילו ,ואני אישית לא ניתקלתי בהן ,זה מנגנון מכני רגיש ,לכן צריך לבדוק אותו ,פשוט כנס למצלמה ותעשה קדימה אחורה עם הזום .

בקשר לזיכרון ,אני באמת לא חושב שאתה צריך יותר מ2 gb אבל עם אתה כן אני חושב שאתה בבעיה ,בכל מיקרה ב600 שקל אין לך מכשיר טוב יותר .

תודה על העזרה! :)

אגב, איך זה לפעול איתו במצב אנוכי?

פורסם

אני חושב שאתה מדבר על המצב landscape ?

עם כן ,אז זה מאוד נוח ,לצפייה במולטימדיה ולמישחקים .

לכתיבת הודעות זה מעט שונה כי הכפתורים הם בסדר שונה ,אבל גם לזה מיתרגילם ואז זה יותר נוח ככה .

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה מדבר על המצב landscape ?

עם כן ,אז זה מאוד נוח ,לצפייה במולטימדיה ולמישחקים .

לכתיבת הודעות זה מעט שונה כי הכפתורים הם בסדר שונה ,אבל גם לזה מיתרגילם ואז זה יותר נוח ככה .

אפשר לגלוש בנוחות במצב הזה? זאת אומרת, להקליד כתובת אתר או משהו כזה?

אילו משחקים יש למכשיר?

פורסם

אפשר לגלוש בנוחות במצב הזה? זאת אומרת, להקליד כתובת אתר או משהו כזה?

אילו משחקים יש למכשיר?

אפשר ואף מומלץ לגלוש כך ,אבל תצטרך מעט להיתרגל להקלדה .

יש מלא משחקים לפלאפון הזה (משחקי ngage טובים וכייפים ,תוכל להעביר את הזמן בכיף ).

פורסם
  • מחבר

אפשר ואף מומלץ לגלוש כך ,אבל תצטרך מעט להיתרגל להקלדה .

יש מלא משחקים לפלאפון הזה (משחקי ngage טובים וכייפים ,תוכל להעביר את הזמן בכיף ).

הם חינמיים דרך אגב?

והמכשיר הזה בסוף לא תומך בngage 2.0 נכון?

אגב, במקרה שהמכשיר לא מעודכן כדאי לי לעדכן אותו? ואפשר להוריד מהאתר של נוקיה קשוחה עברית?

פורסם

הם לא חינמיים ,אבל ביניינו אתה יודע מה עושים כאשר משהו לא חינמי .

ה ngage פועל בלי בעיה .

לעדכן אין בעייה באתר של נוקיה ,וכן ,כדאי מאוד לעדכן כי זה משפר בהחלט את הביצועים .

בקשר לעיברית אני לא בטוח ,כי אני אישיתי קיבלתי את המכשירים עם עברית מובנה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים