עבור לתוכן

דרייבר אומגה מתאים ל-ATI 9500 PRO?

Featured Replies

פורסם

ואם כן איפה ניתן להוריד אותו

תודה

פורסם

איך זה אמור לעזור?

פורסם

אמממ...במה אומגה בדיוק יוכל לעזור ל-9500 פרו ?

ב-9800 SE (רק בדגמים של 256 ביט וגם אז לא כולם) הוא מפעיל את ארבעת הצינורות עיבוד החבויים . אבל ב-9500 פרו יש כבר 8 צינורות עיבוד פועלים...אז ?

פורסם

אין לי מושג במה זה יעזור אבל :

THE OMEGA DRIVERS ARE COMPATIBLE WITH ALL ATI RADEON CARDS:

(IT DOESN'T MATTER IF THEY ARE DDR, SDR, PCI, AGP, RETAIL OR 3RD PARTY)

All In Wonder Radeons

Radeon 7x00/VE/LE

Radeon 8500/LE

Radeon 9x00/PRO

All Mobility Radeons

ENJOY!

פורסם

אמממ...במה אומגה בדיוק יוכל לעזור ל-9500 פרו ?

ב-9800 SE (רק בדגמים של 256 ביט וגם אז לא כולם) הוא מפעיל את ארבעת הצינורות עיבוד החבויים . אבל ב-9500 פרו יש כבר 8 צינורות עיבוד פועלים...אז ?

אתה צודק... הוא לא יעזור בגרוש... הוא הרי לא עושה כלום חוץ מלהפעיל את 4 הצינורות הלא פעילים...

פורסם

עד כמה שאני זוכר, Omega Drivers אמורים לשפר את הביצועים במשחקים בלבד, זאת אומרת להגיע עם הגדרות וטוויקים שונים שמאפשרים ביצועים מקסימליים עם איכות מצויינת במשחקים.

פורסם

בשביל לקבל תוצאות אמיתיות יותר ולא שכולם רק יגידו דברים "הגיוניים" אבל חסרי ביסוס, החלטתי לעשות בדיקה אישית על הראדון 9500 פרו שלי.

יש לציין שעל הכרטיס נעשה אוברקלוק עם התוכנה ריבה טיונר ושאחרי כל בדיקה הפעלתי מחדש את המחשב.

השתמשתי בתוכנות AQ03 וב3DMARK2003

התוצאות הן להלן:

עם CATALYST 3.7:

AQ03 SCORE: 29,511

3DMARK 2003 SCORE: 4399

עם OMEGA 2.4.78:

AQ03 SCORE: 29,569

3DMARK 2003 SCORE: 4399

כמו שאפשר לראות, אין הבדלים בתוצאות ב3DMARK 2003 וההבדלים בAQ פשוט נמוכים מדי בשביל לייחס להם משמעות כלשהי.

פורסם

תודה ערן על הבדיקה . התוצאות בדיוק כמו שחשבתי (וכתבתי) .

פורסם

תודה ערן על הבדיקה . התוצאות בדיוק כמו שחשבתי (וכתבתי) .

תראה, הדברים שכתבת ניראו לי הגיוניים ביותר, אבל היה צורך לעשות בדיקה בשביל להחליט אם הדרייברים יכולים לשפר בביצועים או לא.

זה לא היה משהו אישי נגדך (אבל אולי בהודעה שכתבתי זה היה ניראה כאילו אני יוצא נגד מה שאתם אומרים) או נגד מישהו אחר שכתב את דעתו.

סך הכל אני לא חושב שאמרת את מה שאמרת מנסיון כלשהו אלא מנתונים שכתובים על הנייר ופה אני רציתי לעזור קצת.

מקווה שהצלחתי

פורסם

דווקא כל מה שכתבו על הדרייברים לא היה "על הנייר", והיה מאד מבוסס. כי עשו לSE בנצ'מארקים באתר שאחד המודרים פה נתן עם האומגה כאשר הפעילו את 4 הצינורות הנוספים=ביצועים הרבה יותר גבוהים, ועשו גם בלי, ושם לא היה בכלל שום שיפור.

פורסם

פעם היה כתוב באתר הזה שהדרייברים האלה הם למשחקים בעיקר ולא לבינצ'מארקים.

פורסם

ועל מה הבנצ'מארקים מבוססים שם? על משחקים... הרי קונים את הכרטיסים האלה לא בשביל מקסימום נקודות ב3DMARK, אלא במקסימום פריים רייט במשחקים.

אז מה הנקודה שלך?

פורסם

הדרייברי אומגה המיועדים לnVIDIA נותנים תוספת של 2000 נקודות לכרטיסי GF4TI בAQUAMARK לפי התנסות של כמה משתמשים כאן. כנראה רק מקוצצי צינורות עיבוד זוכים לתוספת ביצועים גדולה

פורסם

מה עם הג'יפורס 3 שלי? זה יכול לשפר אותו לדעתך? על חשבון מה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים