עבור לתוכן

מחקר שקיבלתי במייל

Featured Replies

פורסם

Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.

פורסם

Veyr Treu

פורסם

האמת בכלל לא שמתי לב שהמילים כתובות קצת מבולבל עד שהגעתי לאמצע המכתב הזה.

ממש מדהים :)

פורסם

OFMG!!!! ;D

aamizng!!!!

פורסם
  • מחבר

OFMG!!!! ;D

aamizng!!!!

חח לקח לי איזה 30 שניות לקלוט שלא רשום שם Amazing :P

פורסם

אבל על ערבית אין סוכיי שזה יעובד, כי בערבית בהלחט קרואים את כל המליה ;D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

פירוש:

אבל בעברית אין סיכוי שזה יעבוד, כי בעברית בהחלט קוראים את כל המילה

פורסם
  • מחבר

יאללה!!! קראתי את כל המשפט בלי בכלל לשים לב!#

פורסם

זה עובד גם הפוך, יקח לך הרבה יותר זמן לרשום ככה (לא סדר אותיות נכון) את המשפט כי המוח שלך רגיל לסדר מסויים של אותיות והוא קורא את מה שאתה רושם ככה שזה לא ילך. צריך לחשוב על כל מילה לפני ורק אז לשנות את סדר האותיות...

פורסם
זה עובד גם הפוך, יקח לך הרבה יותר זמן לרשום ככה (לא סדר אותיות נכון) את המשפט כי המוח שלך רגיל לסדר מסויים של אותיות והוא קורא את מה שאתה רושם ככה שזה לא ילך. צריך לחשוב על כל מילה לפני ורק אז לשנות את סדר האותיות...

עכשיו כשאתה אומר את זה, זה כל כך ברור ואלמנטרי :P.

אפילו לא חשבתי על זה ככה, קבל ח"ח ;)

פורסם

בהחלט מוזר ומדהים! 8)

פורסם

כול היתרון של זה אבל הוא שאני יכול להמנע מללחוץ על הBackSpace אם אני מבלבל את הסדר של הטעויות מחוסר תשומת לב..

פורסם

שלחו לי את זה פעם (מישה) באייסיקיו, והדפסתי את זה לשיעור אנגלית. היה חביב - תגידו למורה שבגלל זה לא צריך בכלל לעשות בדיקות איות :P

פורסם

דווקא עם איות יכולה להיות בעיה. שוב אתה מכיר מספר אותיות בסדר מסויים, המוח של רואה את האות הראשונה האחרונה ומנסה לסדר את מה שבאמצע.

אם הוא לא יכר את מה שבאמצע הוא יאלץ להתרכז ובאמת "לקרו"א את מה שרשום. בסוף הוא יבין אבל פחות מהר.

פורסם

cool

דווקא סמתי לב לזה הרבה פעמים שקראתי דברים בלי שממש קראתי את כל האותיות (מעין קריאה מהירה בריפרוף) ,

עכשיו קיבלתי הוכחה מדעית לאיך שזה קורה!

פורסם

let's check it !!

hzowne is the bset hrdarwae wbestie in wolhe wlrod

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים