פורסם 2010 בינואר 415 שנים מחבר טוב חברה הלכתי בסוף על פרפקס..חתכתי אותו כבר והבעיהה שהצדדים לא יצאו חלקים..עם מה אני יכול לשייף אותו שהגימור יראאה מקצועי?ותודה רבה לכל מי שעזר כל תגובה פה עזרה לי.
פורסם 2010 בינואר 415 שנים נייר שיוף #0 שטוח וישרתמתח דף בצורה מתוחה מאוד אל השולחן ותשייף כשאתה מצמיד אליו. אל תיקח את הדף בידיים וכדומה כי זה לא יהיה אחיד
פורסם 2010 בינואר 515 שנים מחבר שמשייפים פרפקס הוא מאבד את השקיפות?ורציתי לגעת עם אני יכול לעשות מין שקע כזה בפרפקס שהמקלדת לא תבלוט ושיראה יפה מה אתם אומרים?
פורסם 2010 בינואר 615 שנים כן הוא מעבד שקיפותאני מציע לך את הדבר הבא שאתה חותך שים על הפרספקט מים או שמן כנל לגבי כל דבר אחר קדיחה ניסור וכו ...אני אומר מנסיון אני עובד בשיפוצים ...כדי לעשות אותו שקוף (איפה ששיפשפת אותו) שים עליו דבר מהיר בלי לגעת עם האצבעות
פורסם 2010 בינואר 715 שנים איך חתכת את הפרספקס, ובאיזה עובי הוא?ישנם כמה דרכים לעבד את החומר הזה ולפלש אותו (ראש בד מסתובב עם "סבון" לפרספקס ישיגו את התוצאה הרצוייה בהנחה שהפרספקס נחתך כמו שצריך)
פורסם 2010 בינואר 915 שנים מחבר חתכתי אותו עם דיסק כזה מקרטון מהערכה של הדרמל..ואין לי מושג איזה עובי הוא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.