עבור לתוכן

האם יש נגני מדיה חדשים עם סוללת אצבע (AA)?

Featured Replies

פורסם

מחפש אחד כזה בנרות..

יש לי את COWON G3 שלטעמי הוא נהדר, אך הנפח שלו מאוד מוגבל..

אני יודע שכיום כולם עוברים לטלפונים ניידים כתחליפי נגנים, אבל אני לא אוהב את הרעיון שלא לדבר על הקרינה המיותרת.

אז אם מישהו/י מכיר/ה נגנים חדשים עם נפחים של 4 גיגה ומעלה, או תמיכה בכרטיסי זכרון - שמשתמשים בסוללות אצבע רגילות/נטענות, אשמח לדעת.

תודה!

פורסם

ברוך הבא לתרבות הצריכה של consumer electronics.

נגנים כאלה הם זן נכחד ופרט לנגנים גנריים שתמצא אי שם באינטרנט (שגם הם נדירים) אני בספק שקיים כזה כיום מחברה נורמלית.

אני חושב שהנגן היחיד עם סוללת אצבע (AAA אמנם) שהגיע עם יותר מ-2GB היה האייריבר T60.

על האייריבר T10 שלי אני שומר מכל משמר והוא כנראה עדיין יעבוד גם כשאנשים יחליפו את הנגן שלהם בפעם העשירית.

עצתי: שמור על ה G3 ואם חשוב לך הנפח קנה את הסנסה החדש - איכות שמע מעולה, יכולת הרחבה עם כרטיסי זיכרון וחיי סוללה לא רעים והיה שמח בחלקך. AA לא תקבל.

פורסם

יש לזה פתרונות, חבל להגביל את עצמך לנגן שמשתמש רק בסוללות AA/AAA.

אפשר להשתמש במטען נייד שמטעין כמעט כל דבר קיים באמצעות סוללות AA/AAA רגילות או נטענות, אם מה שאתה מחפש זה פשוט לא להיות תלוי בשקע חשמל אז זה פותר את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים