עבור לתוכן

שתי שאלות לגבי האייפון 3GS.

Featured Replies

פורסם

אני ממש בספק אם רוב האנשים שקונים את האייפון משתמשים רוב הזמן בתכונות האינטרנטיות שהוא מאפשר מאשר לשוחח בטלפון.

ועוד יותר בספק אם ברוב המצבים שהוא כן משתמש באינטרנט הוא לא יכול לקלוט אותו בחינם.

ויותר מכך, אם בן אדם קונה אותו בגלל יכולתיו הבידוריות, וחלק הטלפון שבו הוא חלק זניח, שיקנה בפחות מחצי מחיר את האייפוד טוץ'. הרי כל ההבדל ביניהם הוא הטלפון וה GPS שיש לאייפון.

פורסם

דווקא איתי צודק, ה-IPHONE בעיקר מיועד לגלישה ובידור ובתור טלפון סלולרי הוא בכלל לא משהו (סוללה חלשה, שמע לא נקי, איבוד קליטה מוחלט מדי פעם, רמקול חלש יחסית למכשירים אחרים).

מאיר, אל תכניס לי מילים לפה. :)

מעולם לא אמרתי שהאייפון הוא סלולרי גרוע. לעניות דעתי הוא הסלולרי הטוב ביותר שקיים היום, עבורי. הוא מספק לי את כל מה שאני צריך מטלפון סלולרי חכם.

אגב, אני לא מסכים איתך באופן מוחלט לגבי החסרונות שלו. הסוללה שלו אינה חלשה יותר מזול של טלפונים סלולרים חכמים אחרים בשוק, השמיעה שלו מצוינת, הקליטה שלו מצוינת וגם הרמקול שלו מספק.

אני ממש בספק אם רוב האנשים שקונים את האייפון משתמשים רוב הזמן בתכונות האינטרנטיות שהוא מאפשר מאשר לשוחח בטלפון.

ועוד יותר בספק אם ברוב המצבים שהוא כן משתמש באינטרנט הוא לא יכול לקלוט אותו בחינם.

ויותר מכך, אם בן אדם קונה אותו בגלל יכולתיו הבידוריות, וחלק הטלפון שבו הוא חלק זניח, שיקנה בפחות מחצי מחיר את האייפוד טוץ'. הרי כל ההבדל ביניהם הוא הטלפון וה GPS שיש לאייפון.

אני לא יודע מי קונה אייפון ומשתמש בכל מה שהוא מספק או מי קונה אותו רק בשביל סמסים וטלפונים. אני כן יכול להגיד שמי שקונה אותו רק בשביל הדבר השני הוא אידיוט גמור. למה? כי חבל על הכסף שלו, במחיר הרבה יותר נמוך הוא יכול לקנות משהו הרבה יותר זול והרבה יותר טוב.

מאז שיש לי את האייפון אני גולש המון באינטרנט ושולח יותר סמסים. למה? כי זה נוח! זה נוח לגלוש איתו במסך הגדול שלו והאינטרנט בו נראה מצוין. סמסים הם עניין קל מאוד עם המקלדת הוירטואלית (שוב, עבורי). אני מתקין עליו אינספור אפליקציות טובות ומועילות וחווית השימוש שלי בו מצוינת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים