פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים אני מדבר על מוזיקת רוק, כמעט ולא מייצרים ויניל יותר, לפחות לא בארץ.לאוזן יש מבחר אדיר כשזה נוגע לסגנון המוזיקה שלי, יקרנים?! 24 שקל לתקליט זה יקר? באיזה עולם אתה חי?יש להם גם תקליטים בשקל, ויש שם תמיד מציאות.הנה אתר שמייצר וינילים חדשים של רוקwww.simplyvinyl.com
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים מחבר אוקי בהמשך לבקשתי אליכם להמליץ לי על שילובים אפשרייםשל סימפוניה ורוק ובהחלט אהבתי מששמעתי(במיוחד את האגרד ואת החלטתי להכנס יותר לתחום. האם פרוגרסיב/פאוור מטאל משלב בתוכואת האלמנטים שהזכרתי. מישהו יכול להמליץ על להקות/אלבומים מומלציםולהסביר לי אולי מה בדיוק התחום של פרוגרסיב מטאל כי לא ממש הבנתי עד הסוף
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים לא יודע אני לא אוהב להגדיר כ"כ מוסיקה..אבל בקשר ללהקות קח כמה פרוגרסיב entwine, dream theatre,charon בקשר לפאוור מטאל פתחו פה דווקא דיון לפני כמה זמן המליצו על מלא להקות..תעשה חיפוש
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אוקי בהמשך לבקשתי אליכם להמליץ לי על שילובים אפשרייםשל סימפוניה ורוק ובהחלט אהבתי מששמעתי(במיוחד את האגרד ואת החלטתי להכנס יותר לתחום. האם פרוגרסיב/פאוור מטאל משלב בתוכואת האלמנטים שהזכרתי. מישהו יכול להמליץ על להקות/אלבומים מומלציםולהסביר לי אולי מה בדיוק התחום של פרוגרסיב מטאל כי לא ממש הבנתי עד הסוףרוב להקות ה-Power Metal משלבות אלמטים קלאסיים ביצירות שלהן. לדוגמאRhapsody - Dark Tower of Abyss (התחלה מדהימה של בטהובן)Stratovarius - Black Diamond (שוב התחלה קלאסית מאוד יפה)Nightwish - MoondanceNightwish - Passion and the Opera (משולבים קטעים של האופרה קארמן, אם אינני טועה)Rhapsody - Lord of the Thunder (אחרי 2:25 יש דקה של סימפוניה ששכחתי את שמה)
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אגב אם מחפשים מוזיקה טובה רגועה ונעימה (סגנון גטרו טול) יש את קרוסבי סטילס נאש & יאנג (Crosby Stills Nash & Young)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.