עבור לתוכן

Sony Ericsson Satio - Able To Convert To Android?

Featured Replies

פורסם

אהלן, קניתי את המכשיר הנ"ל ואני מרוצה ממנו מאוד, המצלמה (12.1MP) פשוט מדהימה.

המינוס היחיד במכשיר זה המערכת הבאמת מחורבנת שלו (סימביאן), שבתחרות הזאת, האנדרויד (המערכת של אפל) לוקחת בהרבה.

הסימביאן הזה משגע אותי וקשה לעבוד איתו באינטרנט, אלא אם אתה משתמש בעט הזאת וזה גם מבאס\מגביל.

אז השאלה שלי בעצם, אם יהיה אפשר להמיר את המערכת הזאת לאנדרויד, שיגיע למשל באריקסון X10? או מערכת אחרת שבכלל תיהיה נוחה?

הבנתי שהמכשיר הוא מולטי טאץ', אבל סימביאן לא תומכים במולטי טאץ', שזה שוב - פשוט מעצבן.

תנו לי תשובות חבר'ה, חיכיתי למכשיר שנתיים והוא ביאס אותי, תגידו לי שיש עוד תקווה!

פורסם

לא, אי אפשר.

פורסם

אגב אין הרבה קשר בין מערכת ההפעלה לאיכות המסך שאולי מצריך אותך להשתמש בעט...

פורסם

קודם כל- המערכת המעלה של אפל לטלפונים סלולארים ולאייפוד טאץ' היא IPHONE OS ולא אנדרואיד שזו מערכת הפעלה קוד פתוח של גוגל שלעיתים עוברת מודרטציה של חברות שונות (הסוני אריקסון X10) בהתאם למכשירם.

בנוגע לשינויי מערכת ההפעלה לאנדרואיד, זה לא ידוע לי ולא נראה לי. אם כי אם אתה סקרן ורוצה להעמיק תחפש פורומים של המכשיר (כמובן באנגלית) או של SE ותשאל שם כדי להגדיל את הסיכויי שלך לתשובה עניינית. מה גם שהמכשיר עדיין לא הגיע ארצה.. :-\

בהצלחה ותתחדש! :xyxthumbs:

פורסם

יש אותו בחנויות פרטיות שונות בארץ.

פורסם
  • מחבר

יש אותו באורנג', הם לא השיקו אותו ואני פשוט מכיר בן אדם בפנים אז במקרה גם אני הראשון איתו בארץ. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים