פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים האם יש אפשרות לשנות בעכבר G5 מהדור השני את הכפתורים ככה שהפתורים שבאגודל ישנו את הרזולוציה והכפתורים מתחת לגלגלת יעשו קדימה ואחורה?לא הצלחתי לעשות את זה עם הדריבר של לוג'יטקהאם יש דרך אחרת?
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מחבר אם אני כבר בנושא.....לפי מה שהבנתי אחת הפונקציות של הG5 זה זכרון פנימי על העכברכדי לאכסן פרופיל כפתורים שיהיה זמין גם ללא דריבראיך אני עושה את זה?כל פעם שאני סוגר את התוכנה של ה SET POINT הכפתורים חוזרים למצב הדיפולטיבי שלהםמה אני מפספס?
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים http://uberoptions.net/תוכנה שנותנת לך לשנות תכפתורים למה שבא לך פחות או יותר
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים מחבר וואי תודה תוכנה גדולהסוף סוף אני יכול לשנות רזולוציה עם האגודלזה הרי הכי לא גימר בעולם להוריד את האצבע מכפתור הירי כדי לשנותדבר קטן שנותן יתרון מאוד גדולעכשיו מה לגבי החלק השני?מישהו יודע?אם אני כבר בנושא.....לפי מה שהבנתי אחת הפונקציות של הG5 זה זכרון פנימי על העכברכדי לאכסן פרופיל כפתורים שיהיה זמין גם ללא דריבראיך אני עושה את זה?כל פעם שאני סוגר את התוכנה של ה SET POINT הכפתורים חוזרים למצב הדיפולטיבי שלהםמה אני מפספס?
פורסם 2010 בינואר 515 שנים מחבר מה להגדיר אחורה קדימה?אני אומר שהצלחתי להגיד את הכפתורים כמו שאני רוצהאבל איך אני עושה שהפרופיל של הכפתורים ישמר על העכבר ולא יהיה זקוק לדריבר?
פורסם 2010 בינואר 715 שנים מחבר אין ל G5 זכרון פנימי??אני כמעט בטוח שכןאולי אני מתבלבל ען העכברים של רייזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.