עבור לתוכן

אינטרנט דרך Bluetooth

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי פה אז אני מצטער אם המיקום לא נכון או משהו בסגנון, לאט לאט אכנס לעניינים פה...

אז ככה:

לא מזמן ראיתי איזה מישהו בבסיס שמתחבר לאינטרנט בלפטופ שלו דרך הפלאפון. הוא מדליק את הבלוטוס בפלאפון והמחשב מזהה את הפלאפון (יש לו בלוטוס מובנה במחשב), ואז הוא פשוט מתחבר לאינטרנט שהפלאפון משמם כאילו מודם.

לי אין בלוטוס מובנה, אז קניתי דונגל (כמו דיסק און קי כזה), ורציתי לדעת איך זה בדיוק עובד, אם אוכל עכשיו גם להתחבר לאינטרנט בלפטופ באמצעות הפלאפון. שאלה לא פחות חשובה היא האם הגלישה במחשב תהיה על חשבון חבילת הגלישה שלי. כלומר אם יש לי חבילת גלישה בפלאפון של 100 מגה בחודש ואני מחתבר לאינטרנט במחשב, זה "מבזבז" לי מהחבילת גלישה, או שאיכשהו זה לא קשור ולכן זה לא משפיע או מוריד לי מהחבילה.

מצטער על הסיבוך ומקווה שתעזרו לי להבין קצת יותר...

תודה רבה רבה!

פורסם

מדובר על חיבור המכשיר הסלולרי כמודם וניצול חבילת הגלישה של הסלולרי לצורך גלישה דרך המחשב הנייד. חשוב לציין שמדובר בגלישת DATA ולא בגלישה סלולרית ובכל החברות הסלולריות זה מצריך חבילת גלישה יקרה יותר.

אם אתה בסלקום ויש לך חבילת גלישה בסיסית בנפח 100 מגה, מדובר בחבילת גלישה לא מתאימה וזאת מכיוון שהנפח הנ"ל הוא לגלישה סלולרית (גלישת WAP) ולא לגלישת DATA כך שכל מגה שתגלוש יהיה מחוץ לחבילה שלך.

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי אותך... קודם כל תודה רבה על ההסבר...

עכשיו רציתי לשאול עוד משהו קטן... תוכנות כמו סקייפ ומסנג'ר גם מורידות מהחבילת גלישה? כלומר כל הודעה שאני מקבל ושולח או כל שיחה שאני עושה בסקייפ מורידה מספר מסויים של קילובייט? או שהתוכנות האלה לא משפיעות על זה ורק גלישת דפדפן מורידה?

פורסם

כמובן שזה מוריד...

פורסם

אה הבנתי אותך... קודם כל תודה רבה על ההסבר...

עכשיו רציתי לשאול עוד משהו קטן... תוכנות כמו סקייפ ומסנג'ר גם מורידות מהחבילת גלישה? כלומר כל הודעה שאני מקבל ושולח או כל שיחה שאני עושה בסקייפ מורידה מספר מסויים של קילובייט? או שהתוכנות האלה לא משפיעות על זה ורק גלישת דפדפן מורידה?

כל פעולה בסלולרי שקשורה לגלישה, מנצלת את נפח חבילת הגלישה. כלומר, לא משנה אם אתה מעלה או מוריד קובץ כלשהו או מתחבר זמנית לאינטרנט הסלולרי, יירד לך נפח מסוים מחבילת הגלישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים