פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים יש למישהו ניסיון עם המוצר..?איך הוא בהשוואה לwd או seagate?מבחינת הרעש אם יש,המהירות,איכות האריזה,תאימות,צריכת חשמל(מיועד למחשב נייד),עמידות...
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים באותו מחיר הייתי לוקח את ה-FreeAgent Go של סייגייט שמגיע עם 5 שנות אחריות.לגבי צריכת חשמל- הוא מגיע עם כבל Y כך שזו לא בעיה.אם אתה שואל על הסמסונג כי הוא מוצע לך במחיר מיוחד אז יש כאן ביקורת עליו שאולי תעזור לך בהחלטה-http://www.tomshardware.com/reviews/portable-storage-hdd,2272-3.html
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים מחבר האמת לא עזרה הביקורת,תודה בכל אופן. אבל למה דווקא seagate חוץ מהאחריות יש הבדל משמעותי בינו לבין הsumsung?
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים מחבר טעות שלי לא שמתי לב שזה 3.5 הכוונה היתה ל-Expansion External Driveקראתי ,ואין שם התייחסות רבה ל2.5 בכלל ולסמסונג בפרט.מהתגובה הקצרה שלך אני מבין או שאין הרבה מידע על הכונן או שכל הכוננים מהסוג הזה דיי דומים.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים התכוונתי שתקרא על 3.5 אינצ'ים ועל ההבדלים. וכן, הכוננים דיי דומים.. הם מוגבלים ל-USB 2.0 אז אין הפרשי ביצועים רציניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.