עבור לתוכן

אייפון\נוקיה 5800?

Featured Replies

פורסם

שלום

בימים אלה הושק האייפון בישראל

אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה

הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי...

האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש...

בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'...

אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה...

מה כדאי?

תודה

פורסם

יש לי אייפון וקניתי אותו רק בגלל המולטימדיה שבו ואפליקציות והמשחקים והטאץ שלו הכי טוב היום והוא פלאפון שהכי הרבה אפליקציות שתומכות בו ואני מציע לך שאתה יכול גם להסתדר בלי האינטרנט שלהם אלה להשתמש עם fiwi לקחתי 5 גיגה בחבילה כי אני גולש המון בכל מקום השאלה עם תשתמש באינטרנט כל כך הרבה בשביל עוד 90 שקל לחודש!!

אבל אייפון עדיף בהרבה און שתחכה עוד קצת עד אחרי ינואר עם צאת המכשיר של גוגל וכניסה של עוד מכשירים שגם בדרך יוזילו את האייפון

פורסם
  • מחבר

תשמע אני אקנה את המכשיר רק במרץ כי אז אני יהיה בן 20...ולכן אני מחכה עוד 3 חודשים

לפני שהלכת על האייפון הסתכלת על עוד דברים?חשבת על הנוקיה?

פורסם

הוא לא בדיוק מאותה קטגוריה ,אבל אני ממליץ לבדוק את ה n900 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים