עבור לתוכן

מחפש מגן מסך איכותי ו HTC TOUCH HD.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני משתמש כבר כמה חודשים במגן מסך מחברת Martin Fields, שהומלץ לי באתרים אחרים ועל פי בדיקות באינטרנט, מה שבאמת חבל שלא בדקתי את כל הביקורות עליו...המגן מסך לאחר כחודש התברר כאכזבה אחת גדולה, נשרט בקלות יתרה מכל דבר, אפילו הכנסה אל הכיס שרטה את כל המסך, שום דבר ממה שמראים בסרטון כנגד שריטות לא אמיתי, או שמדובר בפאק בייצור או באיכות גרועה.

הכי כואב המחיר - 20 דולר למגן מסך שבמילים פשוטות..בשבילי עלוב.

כרגע אני מסתכל על מגינים אחרים ומתלבט מה להזמין, ראיתי מגיני מסך מחברות שונות ורציתי את עצת המבינים במגיני מסך למכשירי מגע.

מה שהכי מושך לי את העיניים הוא המגן הנ"ל Clear Coat

http://www.clear-coat.com/product.php?productid=509&cat=42&page=1

נראה איכותי בצורה יוצאת מן הכלל, רק שמעתי שיש קצת חסרונות עם הדבק שמגיע איתו שלפעמים זה נכנס לרמקול ועלול לפגוע בו, אלא אם כן מנקים את זה בצורה טובה לפני.

עוד אחד שראיתי הוא זה

http://www.more-thing.com/htc-touch-hd.html

(למטה יש 3 סוגי מגיני מסך שאפשר לבחור ביניהם).

מה שאני לא מבין הוא מה עושה כל אחד מהם, ראיתי שלכל אחד יש אפשרות שונה משלו כמו מגן מסך מראה או ULTRA CLEAR, אבל אני בעיקרון צריך את זה שנשרט הכי פחות וניתן להשתמש בחרט.

אני ממתין לעצתכם,

תודה רבה

:)

פורסם
  • מחבר

איך הוא אל מול ה Clear Coat?

שניהם נראים דומים, רק שה ZAGG נראה קצת קטן על המסך לעומת השני שמצפה הכל..לא ככה?

פורסם

הZAGG הוא גוף מלא ויותר מוכר לדעתי

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה על ההצעה. :)

יש אולי עוד חברות שמתמחות בנושא? או חוות דעת על המוצרים שרשמתי עליהם בקשה?

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

הם לא נשרטים בקלות אני מבין? המרטין פילדס היה נשרט ע"י שימוש הסטיילוס אפילו בעדינות..! כולו כבר חרוט אצלי.

פורסם

^

לא סתם לסטיילוס קוראים בעברית- עט חרט. ;)

יש לי מגן מסך לאייפוד טאץ' שלי שקניתי ב-2 דולר ב-DX, פשוט וטוב!

ישנם כאלו יותר משוכללים שהם נגן טביעות אצבע (שמן) ושהם גם מראה וכל מיני, הם גם עולים יותר כסף.

פורסם
  • מחבר

אני יודע :P

לגבי המשוכללים אין לי בעיה לשלם על הכל כולל משלוח כ 20$ +-, אבל רק שיהיו שווים את זה :)

פשוט התאכזבתי על המרטין פילדס שבמחיר הזה קיבלתי סחורה רעה במיוחד, מזל שלא לקחתי את החבילה של ה 2 ב 30$ :P

אבל האם המגן מסך שקנית הוא אנטי שריטות? זה דיי הכי חשוב לי, מעצבן שכל משיכה עם החרט אני רואה שריטה במקום, (כל צד ימין של המגן מלא בשריטות בגלל משיכה של הגלילה באקספלורר)

פורסם

אולי במקביל זה הזמן לבדוק אולי רכישה של עט חרט חדש... לעיתים הם מקבלים בליטה או עיוות ובאמת הופכים לעט חריטה.

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד אחד שקיבלתי עם המכשיר..אותו הדבר לצערי \=

תודה רבה לכם על העזרה אני חושב שאזמין אחד מה ZAGG וגם אחד מה CLEAR COAT..אם מישהו ירצה מידע לגביהם או לרכישה כלשהי אשמח לתת חוות דעת..

תודה רבה לכם על העזרה שוב :)

פורסם

יש לי מגן מסך PET בחצי דולר ולא משנה מה תעשה לו הוא לא נשרט והוא לא מטשטש את האיכות של המסך.

לשלם מעל 5 שקלים- RIPOFF/FRAUD/BULLSHIT

וד"א היה לי ZAGG ל5800, לא רק שזה חרא של מגן וקשה לשים אותו, הוא גם עושה אחיזת גומי נגד החלקה לטלפון ככה שאי אפשר לא להזיז את האצבע על המסך בצורה חלקה ולא להכניס אותו לכיס בפחות משנייה, צריך להלחם עם הכיס, הוא לא מחליק פנימה.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לגומי יש לי נרתיק שאני שם את המכשיר בו אז זה בסדר, הבעיה אם הוא שווה את זה..

ולגבי אלו במחיר הזול כבר יצא לי לקנות כמה כאלו והאיכות שלהם היתה לא משהו מבחינת שינוי הצבע של המסך או קושי הלחיצה במסך המכשיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים