עבור לתוכן

מחפש חוו"ד על HTC DIAMOND (הראשון)

Featured Replies

פורסם

עדיף ממי שיש לו את המכשיר. ומומלץ כמה שיותר זמן. הNOKIA 6120 CLASSIC שלי מתפרק לו.

1. האם הוא עמיד? מבחינת מסך בעיקר.

2. האם הסוללה באמת לא מחזיקה יותר מדי?

3. האם יש הרבה תוכנות תואמות?

4. יש אילושהם דברים שחשוב לדעת לפני קנייה?

5. בכללי, האם הוא מומלץ?

פורסם

ביקורת וידאו באנגלית 2 חלקים

פורסם

עדיף ממי שיש לו את המכשיר. ומומלץ כמה שיותר זמן. הNOKIA 6120 CLASSIC שלי מתפרק לו.

1. האם הוא עמיד? מבחינת מסך בעיקר.

2. האם הסוללה באמת לא מחזיקה יותר מדי?

3. האם יש הרבה תוכנות תואמות?

4. יש אילושהם דברים שחשוב לדעת לפני קנייה?

5. בכללי, האם הוא מומלץ?

נראה לי שהכל מסתמך על בכמה אתה יכול להביא אותו ובאיזה מצב הוא, כך שאם הןא חדש וב500 ש"ח, פתוח, נראה לי סבבה :)

פורסם

נראה לי שהכל מסתמך על בכמה אתה יכול להביא אותו ובאיזה מצב הוא, כך שאם הןא חדש וב500 ש"ח, פתוח, נראה לי סבבה :)

איפה ב- 500ש"ח ??? לא ראיתי בפחות מ- 1000ש"ח יד שניה במצב טוב (לא חדש)...

פורסם

אתה לא תמצא אותו ב-500 ש"ח חדש.

לדעתי הפלאפון סובל מיותר מדיי מחלות ילדות, והכל תלוי מחיר, למרות שגם במאד זול לא הייתי בוחר אותו.

פורסם
  • מחבר

^^^ זה מתקרב לכיוון של מה שאני מחפש לשמוע, תוכל לפרט למה?

איזה מחלות ילדות?

מה החסרונות?

ולא מדובר ב500 ש"ח, אבל מדובר בפחות מ1000 ש"ח, ולא חדש, אבל מאדם שאני מכיר, והמכשיר במצב מושלם לחלוטין.

כעיקרון זה נראה מכשיר מתקדם למדי, ראיתי תמונות שהעלו לפייסבוק שצולמו בו, והן נראות טוב פי כמה ממה שיש לי כרגע (ומתפרק) מצלם.

יש לו WIFI שאני ממש רוצה במכשיר וGPS שזה יופי של פלוס.

מההיכרות שלי עם מערכות WINDOWS MOBILE על מחשבי כף יד, מדובר במערכת נוחה למדי. האם היא לא נוחה כשמדובר בטלפון?

פורסם

מחלות ילדות זה איטיות מרגיזה, מסך בלתי נראה באור שמש או או חדר חזק, סוללה חלשה...

אבל אולי בפחות מ-1000 שקל לא תוכל למצוא הרבה מתחרים וזה יכול להיות פתרון טוב. (אכן בעל GPS ו-WIFI)

פורסם

אכן, הטלפון הנ"ל סובל מזכרון מועט מדי (64 MB ממה שאני זוכר), זה ישפיע על התנהגות המכשיר עם דברים שמותקנים עליו ויהפוך לאיטי ומרגיז.

WM היא מערכת כבדה, אני עם ה HD שלי מרגיש את זה, אמנם יותר מהיר מהדאיימונד בהרבה אבל אם אצלי אני מרגיש, תחשוב מה יהיה בדיימונד.

במילים קצרות המכשיר סבבה לגמרי, אבל סובל כמו שאמרו פה, ממחלות...לדעתי לא מומלץ, למרות שבמחיר כזה 1000 ש"ח זה סביר.

פורסם
  • מחבר

אני סבור שאתה ^^^ מדבר על המכשיר הלא נכון, כי ל HTC TOUCH DIAMOND יש 192MB של RAM ו4GB של שטח אכסון מובנה.

פורסם

כן התבלבלתי מעט אפשר להגיד :P

חשבתי שיש לו רק 64, טעות שלי.

אבל אי אפשר להרחיב לו את הזכרון לא? מעבר ל 4GB שיש לו לאכסון.

פורסם
  • מחבר

זה לא מפריע לי בכלל.

יותר חשובים לי נושאים כמו:

1. אמינות.

2. נוחות שימוש.

3. תוכנות צד שלישי.

פורסם

היי,

היה לי בעבר (לפניי כחודשיים) את הDIAMOND ואנ חייב לציין אחד המכשירים הטובים היותר שהיו לי עד עכשיו!!!

המכשיר מהיר מאוד ואמין, מעט עדין, הבעיה שהזמן סוללה קצר יחסית (יום שלם עם WIFI פתוח).

החלפתי אותו לDIAMOND 2 רק בגלל המסך שיש לו רזולוציה גבוהה יותר גם כמובן אפשרות להרחבת זיכרון עד 32GB

בשורה תחתונה אם אתה יכול להרשות לעצמך DIAMOND 2 אני ממליץ בחום במידה ולא אז DIAMOND ללא כל הסתייגות!

בנוסף יש לך פורום שלם של תמיכה ותוכנות בXDA ויש ביקורות מלאות בwww.gsmarena.com אני ממליץ לך לעבור עליהן גם לפניי החלטה סופית.

בהצלחה :) ותתחדש :)

פורסם

אגב שמעתי חסרון נוסף על המכשיר שהוא מתחמם כמו מנוע סילון על האוזן...זה נכון? ^^

פורסם

כן הוא דיי תחמם בעיקר אם אה מדבר בטלפון בזמן שהוא מחובר למטען.....

הDIAMOND 2 לא עושה את זה :) לשמחתי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים