עבור לתוכן

בעית הארדיסק כנראה גוסס או מת S.M.A.R.T status BAD

Featured Replies

פורסם

שלום לכם...

קיבלתי מחשב מחבר לתיקון וברגע שאני מפעיל אותו רושם לי בביוס S.M.A.R.T status BAD backup and replace

הוינדוס לא עולה ואומר שחסרים לי קבצים ב SYSTEM32 ניסיתי לתקן דרך RECOVERY CONSOLE וזה לא עזר...החלטתי לפרמט אבל לפני זה כמובן לגבות

הכל מ C: ל D: ...הרצתי LIVE CD וניסיתי לגבות אבל כל פעם שאני מנסה זה תוקע את הוינדוס לייב או את המחשב אפילו...ורושם מלא בעיות כמו שהקובץ מתעקב ולא ניתן להעביר אותו ויכול להיות שהDATA נמחקה וכו...

ככה זה ב C: וב D: אין לי שום יכולת לגבות כלום מהמחשב...אני מצליח לגבות כמה קבצים אבל בסוף תמיד נתקע המחשב או הוינדוס ורושם מלא שגאיות.

ניסיתי לחבר את ההארדיסק למחשב שלי וזה אותו דבר גם במחשב (התקין) שלי.

קראתי קצת על S.M.A.R.T והבנתי שפיזדצ....זאת מערכת שמתריעה מתי ההארדיסק הולך לעולמו ומייעץ ישר לגבות הכל...כנראה זה הגיעה למצב הסופי פה :(

הרצתי גם תוכנת דיאגנוסטיקה של WD ואכן מצא הרבה שגאיות.

שאלה שלי מה עוד אפשר לעשות?!?

לפחות לגבות מידע? דיי באסה לי בשביל החבר כי יש לו הרבה מאוד תמונות של משפחה ושל צבא שפשוט יכאב לו לאבד את זה...ואני בטוח שאין לו גיבוי

וזה בטח לא רק התמונות.

מה עושים?

פורסם

בהנחה שחברות שחזור מידע לא באות בחשבון (עניין של אלפי שקלים), מחלצים מה שאפשר וממשים אחריות אם יש. איזה שגיאות מדווחות?

פורסם
  • מחבר

בהנחה שחברות שחזור מידע לא באות בחשבון (עניין של אלפי שקלים), מחלצים מה שאפשר וממשים אחריות אם יש. איזה שגיאות מדווחות?

מחר אני יתן עוד נסיון לחלץ לפחות את התמונות...ואני יביא תמונות של השגיאה...

כה חברות שיחזור שמעתי עולות מלא כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים