עבור לתוכן

מחפש גאדג'ט יעודי לדרישות הבאות (בקשה מאתגרת)

Featured Replies

פורסם

אני טכנאי רב תכליתי

מקום העבודה שלי דורש ממני מידע ספציפי שלא נמצא ברשת .

1.הוראות תפעול למאות מכשירים יעודיים

2.ססמאות רבות לעשרות מערכות מתקרב ל100

3.טלפונים ושמות רבים של טכנאים וחברות ספציפיות

4.נוהלי בטיחות ואבטחה ובנוסף אבטחת מידע לכל מערכת

את כל המידע הזה יש לי בקבצי WORD וPDF וEXCEL ,וחלקו גם בACCESS

הטכנאים הוותיקים יותר (50+) עדיין הולכים עם קלסר מודפס ספציפי לכל תקלה ותקלה .

רמת היעילות שלנו פוחתת ופוחתת עם הוספה של מערכות חדשות ושרידותן של הישנות כגיבוי

הסיפור נועד לתת רקע לבקשתי:

1.אני מעוניין במכשיר עם מסך בגודל 6-9 אינץ לא יותר מקילוגרם

2.עם אפשרות לזכרון של 10 GIGA לפחות SDHC

3.בעל פיצר של יומן (פגישות,מטלות וכו')',רשימת אנשי קשר,עדכון הפיצרים מהמכשיר עצמו עם מקלדת וירטואלית או חיצונית

4.אני יכול להמיר כמעט הכל לPDF או DOC,RTF,גם JPG,זו אפשרות

5.אין צורך באפשרות של שמע,וידאו,אינטרנט, BT , לא חובה אבל יהיה נחמד WIFI לעדכון המידע

6.זמן בטרייה ארוך מספיק ,ללא צורך במסך צבעוני

7.אפשריות חיפוש וקטלוג מידע יעילים

8.והדרישה שכנראה המסובכת מכל תמיכה בעברית

עד עכשיו אני מחפש בעצם EBOOK READER השאלה האם יש\יוצא מכשיר כזה או שNETBOOK או UMPC הם האפשריות היחידות

למרות שהן לא אידאליות בשבילי,אבל לא מצאתי אחד כזה

התקציב לא מוגבל (בשביל היחסיות גם 20000 ש"ח תופס) אבל עדיף פשטות

אם מישהוא נתקל במכשיר כזה אשמח לדגם גם אם אין חנות יש דרכים להשיג אותו אשמח לפתרון

כרגע יש לי T400S עם 64GB SSD ומסך LED ו6CELL לשימושים הנ"ל אבל זה לא זה

בתודה מראש

פורסם

יש ל-ASUS נטבוקים עם סוללה שמספיקה לבערך 10.5 שעות עבודה בשימוש רגיל.. אני מציע לך לבדוק את העניין, זה הגאדג'ט שיענה על צרכיך הכי טוב לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תודה,כנראה שאין מנוס אלה LAPTOP ,הT400S שווה ערך לASUS מבחינת שימושיות ומשקל אז אני אשאר איתו

פורסם

ממש לא- הנטבוקים שאני מדבר עליהם שוקלים בערך חצי מהלפטופ שלך, והרבה יותר קומפקטים.. אמנם ביצועים ירודים יחסית אליו, אבל תצטרך להחליט מה אתה מעדיף- ביצועים או ניידות.

פורסם

לשימושים שלך רק UMPC יתאים לדעתי.

לי אישית יש את ה-ASUS R2H במשקל של 850 גרם ללא מקלדת אך עם מסך מגע 7' מצויין, GPS מובנה ושלל עזרים (מקלדת מתקפלת, סטיילוס, אנטנת GPS נוספת, מחבר USB לחיבור ישיר למחשב ועכבר חוטי קטן).

כולל גם WIFI/BT מובנים, מצלמה/מיקרופון/רמקולים ל-VOIP, קורא טביעת-אצבעות, סלוט ל-SD ומקשי ניווט/קיצורים/עכבר במסגרת המסך.

umpcasusr2h008.jpg

עולה כ~5500 ש"ח ודי נדיר.

מבוסס על סלרון 900ULV עם 1.25G זיכרון ומריץ XP בלי בעיה (במיוחד אחרי שמנקים ממנו את כל הזבל שמותקן בו מראש).

יש את ה-GIGABYTE U60 שחלש ומעט קל ממנו (מבוסס מעבד VIA) אבל כולל מקלדת במבנה סליידר חביב ומסך קטן במעט. גם זול משמעותית (~3500 ש"ח).

גם כן מריץ XP עם 768M זיכרון - לא יודע באיזו רמה.

בקטגוריית מחיר ומשקל אחרת לגמרי יש את ה-OQO עם מסך 5', מעבד VIA מעט חזק יותר, דיסק SSD 32G (לעומת 40G 4300RPM בנ"ל) ומשקל של פחות מחצי קילו (ובמחיר כפול מה-R2H). לא נראה לי מעשי ו/או משתלם במיוחד...

למרות האמור לעיל, נטבוק יתן לך מעבד עדיף (לא דרסטי, אבל בהחלט עדיף), מקלדת נוחה בהרבה, מסך גדול ובעל רזולוציה עדיפה משמעותית (1024X600 לעומת 800X480) ונפח אחסון גדול פי 4. גם אורך חיי הסוללה צפוי להיות עדיף.

נטבוק כמו ה-ACER ONE למשל יעלה כ~1500 ש"ח במשקל של כ~1 ק"ג בלבד (אם כי פיזית הוא גדול משמעותית מכל הנ"ל בגלל גודל המסך).

יש גם את ה-SONY VAIO P המדהים ששוקל כ~600 גרם עם מסך 8' ברזולוציה גבוהה, מעבד ATOM חסכוני, 2G זיכרון ומקלדת מלאה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=4017&p=0

40326.jpg

40157.jpg

והינה הסקירה: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4795&review=sony+vaio+p

פורסם
  • מחבר

תודה שוב לשניכם ,אבלכנראה לא הסברתי טוב.

1.מקלדת+עכבר+מסך צבעוני נייד עם זמן בטרייה סביר כבר יש לי וזה פשוט לא יעיל

2.UMPC חזק ונייד ככל שיהיה הוא עדיין NETBOOK עם כל החסרונות של קריאת טקסטים,וניהול מידע טקסטואלי

אני מחפש גאדג'ט,מכשיר יעודי,הארה .

שתכיל כמה ג'יגה טובים של מידע (בשחור לבן עדיף) ,ותאפשר לי יומן פגישות בסיסי,ופנקס טלפונים,ועדכון מידע טקסטואלי בלבד (אופציונלי לא חובה).

קישוריות אלחוטית,ורסטיליות של תוכנות,וזמן בטרייה של 10 שעות ומסך נגיעה במקרה שלי אין להם נחיצות.

אני מעוניין לקרוא חצי שעה חומר בחושך,אור יום,ותאורת חדר וליישם אותו על המערכת .

דוגמאות : עדכון שעון GPS -4 דפי הפעלה

התקנת מצלמה מפוקדת ברשת 12 דפי הפעלה

התקנת גלאי אינפרא (2 דפים)+התקנת גלאי זעזוע (דף 1)+הטמעה בבקר קיים (3 דפים)-6 דפים

אף פעם אני לא יודע בדיוק איזה חומר נוסף אני אצטרך הגדרת רשת בDOS ,חיבורים של מגע יבש לרכיבים אחרים..........

ובנוסף לכל זה אני צריך תמיכה מהחברות שסיפקו את הרכיבים רשימת השמות והטלפונים מתעדכנת אצלנו כל יום .

אבל אחרי שהראתי את ההצעות שלכם לחבריי החלטנו בנתיים כל EBOOK עם מסך 8+ וSMARTPHONE לניהול מידע

זה לא אידאלי אבל כנראה שאין כיום פתרון אחר .

ושוב תודה לכם

פורסם

אין דבר כזה...

רגע, הקינדל יודע לקרוא PDF?

פורסם

קנה MID.... יש רבים זולים יחסית עם מסכים של 5 או 7 אינץ

פורסם

לא מכיר, אבל תבדוק Kindle Vs Nook

Well, Kindle did add PDF support.

פורסם
  • מחבר

תודה אפשר לסגור .

הוזמנו שמונה KINDLE DX ו שמונה E71

מחיר הKINDLE DX 600$ והE71 2000 ש"ח למכשיר

SIM כבר יש לכל אחד מאיתנו

פורסם

אשמח מאוד אם תוכל לרשום סקירה קצרה מהתרשמות אישית על הקינדל אחרי שתשחק איתו קצת... מעניין.

פורסם
  • מחבר

אין שום בעייה שבוע שבועיים אחרי שיגיע

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הנה ההתרשמות שלי למכשיר KINDLE DX לבסוף עלה עם מיסים 3000 ש"ח ככה שנכון להיום לא משתלם בארץ

אני יתחיל בסיכום :קלסר מידע אלקטרוני עם אפשרות חיפוש מתקדמת.

יתרונות :

-בנייה מעולה

-מסך ענק (כמו A4 )

-כמעט 10 שעות עבודה עם הסוללה (לא רצוף)

-יש מקלדת (מוזרה) להוספת הערות

- ממשק חיפוש אינטואיטיבי

-ממשק מערכת להעברת קבצים פשוט ונוח

-קורא PDF באופן טבעי

-מגיע עם נרתיק מגן מסך נפתח מצויין

חסרונות

-אין אפשרות להוסיף זכרון

-אין אפשרות לעשות זום על טקסט (בשרטוטים לפעמים צריך את זה)

-כמעט ולא קורא קבצי WORD (צריך להמיר הכל)

-כל הסיבובי מסך רוחב\אורך מעיקים

-טיפה כבד ממה שחשבתי

-אין עברית או תמיכה בעברית בכלל

-איטי יחסית בחיפוש מידע

מבחינת עבודה מספיק בהחלט למשתמש פרטי לא שווה את הכסף (עד שתהיה תמיכה בעברית ותוכן מופץ)

לעומת זאת הE71 תענוג :xyxthumbs:

פורסם

תגיד שלום לSMART Q7 זה MID שמריץ WIN CE אנרואיד ויובנטו, מסך LCD של 7 אינץ... ועלה סה"כ 1000 פחות או יותר עם משלוח והכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים