פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים יש לי שתי מערבות קירור במים:א) zalman razeratior 1 v2ב) thermaltake a quarius 3אם אני עשים את שתיהן למעבד שלי הן יקררו אותו טוב?יש לי intel core i7 920כלומר אני אוכל לעשות לו oc טוב?
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים את שניהם במקביל ? איך בדיוק ? לחבר את הרדיאטור של שני המערכות ?על כל מקרה שתי המערכות די חלשות..ולא תואמותת את המעבד שלך..אם תציין איך ומה..יהיה יותר קל לעזור..
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים מחבר פשוט לחבר אותן ברצף.אם זה לא כדי יש לך רעיון בכמה למקור את ה-ZALMAN?המערכת במצב מעולה עם כל החלקים.
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים בספק כמה ביצועים אם בכלל זה יעני לך..עדיף כבר קירור אוויר נורמלי..והזלמן לא שווה הרבה..300+- שקלים.
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים במידה ותצליח להתאים את הבלוק למעבד - היתרון היחידי שאני רואה הוא שקטהמעבדים של היום חמים (למרות הטכנולוגיה המתמזערת)..אם לא תנסה - לא תדעבמידה ואתה רוצה קירור מים, תמכור את 2 המערכות ותקנה מערכת נורמלית בתוספת כסף.כך תקבל גם ביצועים גבוהים מבחינת קירור, וגם שקט מופתי (כל עוד לא תתפרע עם מאווררים אימתניים)
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים פותח התרד אני מציע לך לעיין בסטיקי בנושא..תראה מחירים ודגמים..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413142.0ואז תחליט על תקציב וכו..
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים מחבר אני רוצה לקנות מערכת עד 2000 ש"חאני רוצה את זה לא כולל משלוח.תודה למי שיעזור לי.
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים הכי טוב ביחס למה ? לאיזה מטרה ?בכל מקרה יש לך סטיקי בפורום..של חנויות וכו..תעיין קצת תראה מחירים וכו...לאחר שתהיה סגור..נציע לך מפרט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.