עבור לתוכן

התלבטות לגבי נגן MP3... iPod Nano או משהו אחר?

Featured Replies

פורסם

הצרכים שלי הם נטו מוזיקה... ושתהיה כמה שיותר איכותית.

עכשיו שיהיה כמה שיותר קומפקטי (לדוגמא הנאנו), 16GB לפחות, שתהיה תמיכה לשירים בעברית.. לא חייב שמערכת הפעלה תהיה בעברית

אני יכול לקנות אותה בבאג דיוטי פרי שזה יוצא 730 שקל בערך, השאלה האם זה שווה? יש נגנים יותר מומלצים במחיר הזה ?

מהאינטרנט אני לא מעוניין לקנות, לא אוהב לקחת את הסיכון שבדבר.

המלצות ?? :s05:

פורסם

לאייפוד נאנו אין שום תמיכה בעברית.

ממליץ לבדוק את האפשרויות הבאות:

COWON\IAUDIO D2 16GB -נגן מעולה מרוב הבחינות, גודל סביר ביותר (יותר רחב וקצר או "שמן" מהאייפוד נאנו, וגם יותר עבה), איכות סאונד מעולה, סוללה מעולה שמספקת לך סביבות ה-52 שעות של האזנה למוסיקה על ווליום ממוצע. כולל מסך מגע של 2.5 אינץ'

SANDISK SANSA CLIP+ 8GB (ולהוסיף לו 8GB נוספים בעזרת כרטיס זכרון) - נגן מאוד קטן, מתאים למוסיקה ורדיו בלבד, איכות סאונד טובה למדי, סוללה ממוצעת.

IAUDIO I7 16GB - לדעתי האפשרות הטובה מבין השלוש למוסיקה בלבד.. אותו מעגל סאונד בדיוק כמו של ה D2, ללא מסך מגע, סוללה של 60 שעות, ומאוד קטן... זה הנגן שאני בחרתי לעצמי ואני לא מתחרט על זה לרגע.

פורסם

לאייפוד נאנו אין שום תמיכה בעברית.

הוא לא צין איזה דור אבל לדור החמישי יש תמיכה מלאה כולל ממשק בעברית, תפסיק לקשקש

פורסם
  • מחבר

התכוונתי כמובן לדור החמישי.

D2 - אני לא צריך מסך כזה גדול ובמחיר הזה אני מעדיף כבר ללכת על האייפוד.. יותר קומפקטי וזה מה שאני בעיקר צריך

מה ההבדלים בין האיכות מוזיקה של הנאנו וה I7, מורגש הבדל? אם כן במה היא מתבטאת?

פורסם

לא הייתי אומר שהנאנו יותר קומפקטי. הוא יותר דק וצר, אבל יותר ארוך... ולדעתי האישית, ממש לא יושב נוח ביד, ה D2 יושב כמו שצריך..

ההבדל בין איכות הסאונד של הנאנו ל I7 מאוד מורגשת- ה I7 לוקח בגדול, אפילו עם אוזניות של 200 שקל ופחות שמים לב להבדל...

ההבדל בעיקר מתבטא בהרבה יותר פירוט, וסאונד פחות "פלסטיקי" לדעתי.

פורסם

אתה אומר את זה מניסיון? כי עם הI7 שלי והנאנו והטאץ' באוזניות של קוס, אני לא שומע הבדל...

פורסם

כן, אני אומר את זה מנסיון.. יש לי אייפוד קלאסיק ו I7 (ושעשיתי השוואה בין הקלאסיק לנאנו, הבחנתי שהקלאסיק יותר מפורט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים