פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים הורדתי את התוכנה RivaTuner ומשום מה לא מופיעה לי האפשרות של הOC..הכרטיס הוא 5850.יש למישהו פתרון ?תודה מראש.עריכה,מצאתי את התוכנות MSI afterburner ו AMDGPUClockToolהאם אפשרי לעבוד איתן במקום ה-rivatuner ?
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים מחבר התחלתי לעבוד עם AMDGPUClockTool ושמתי לב שהתדרים לא נשמרים כל עוד הCCC לא פועל.אז בחרתי באפשרות ש-CCC יפעל עם האתחול של הווינדוס וכך התדרים נשמרים.עכשיו יש לי בעיה לשנות תדרים מעבר ל- 775/1125 כי זו המגבלה של הCCC אבל כשאני משנה ב AMDGPUClockTool התדרים משתנים אך לא נשמרים עקב ה"תלות" בCCC.. אז בעצם אני נשאר תקוע..למישהו יש פתרון?
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים מחבר ati tools לא מזהה את הכרטיס..את EVGA Precision אני אבדוק..בכל אופן מחקתי את ה-CCC..הכרטיס עובד ללא כל בעיה על 870/1200 ובינתיים זה מספיק לי.עכשיו אני רק צריך למצוא דרך שהתדרים ישארו אחרי כל reboot ולא יחזרו לקדמותם.יש למישהו פיתרון ?עריכה,EVGA Precision בכלל לא פועלת.
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים מחבר כן אני מודע לאופציה הזו אך התוכנה משום מה לא מציגה לי את האפשרות הזו.למישהו יש פתרון אחר להציע ?תודה מראש
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים מחבר EVGA Precision כלל לא פועלת אצלי..בכל מקרה כנראה שאחכה עד ליציאת הדרייברים החדשים בתקווה שהם יתמכו באחת התוכנות..עד אז אני אצטרך לשנות את התדרים ידני אחרי כל reboot..אם למישהו יהיה פתרון נוסף,אשמח לשמוע.תודה לכולם!
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים מחבר אוקיי מצאתי פתרון לבעיה:http://hwbot.org/article/news/msi_afterburner_140_released_bypass_ccc_limitsבלי שום קשר ל-OC שמתי לב שאני מקבל מידיי פעם ארטיפקטים במשחק DIRT 2 גם בסטוק.אני משחק על 1680X1050 עם ההגדרות הכי גבוהות ו- X8 AAמה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים גם בסטוק ? בטוח ? בדוק טמפ'..נסה להוריד את התדר מתחת למה שהוא..ולראות אם עדיין מתרחש..
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר בינתיים אני מבצע עוד בדיקות בשביל להיות בטוח..בכל מקרה,כדאי לבצע בדיקת יציבות עם Furmark ?כי אחרי כמה דק' עם התוכנה הכרטיס מגיע ל72C ואני לא יודע מה המקסימום טמפ' של הכרטיס.עריכה,עשיתי בדיקה עם ati tools ואחרי 3 דק' הכרטיס הגיע ל-78C והפסקתי..מישהו אולי יודע מה המקסימום של הכרטיס הזה?
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים אין בעיה להגיע לאזור ה80-85+- בMAX..אבל מנסיון העבר..אל תבצע בדיקות עם התוכנה הזו..לא חסר תוכנות אחרות.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.