פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים אני מוריד דיי הרבה סרטים, אבל הרבה יותר נוח לראות בטלויזיה, רציתי לדעת אם יש תוכנה ממש טובשתשאיר את האיכות של הסרט על רמה גבוהה שתהפוך אותו ל VCDתודה מראש
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים יש מצב שאתה מבין שזה לא חוקי?תקרא את חוקי הפורום ואל תפתח תרדים על נושאים לא חוקיים
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים אני מוריד דיי הרבה סרטים, אבל הרבה יותר נוח לראות בטלויזיה, רציתי לדעת אם יש תוכנה ממש טובשתשאיר את האיכות של הסרט על רמה גבוהה שתהפוך אותו ל VCDתודה מראשאתה דיי ותיק אני לא מבין איך אתה לא מבין שזה ווארז :-X
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים הוא לא ציין שהוא מוריד סרטים בעלי זכויות יוצרים ומכאן אין לדעת אם הדבר חוקי או לא.בנוגע לשאלתך, קיימת התוכנה TMPGEnc שהיא מעולה להפיכה ל VCD ו SVCD (הפורמט SVCD הוא באיכות גבוהה יותר).
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים אם תהפוך סרט DIVX שתופס דיסק אחד לVCD (אני אפילו לא מדבר על SVCD) זה יקח לך 2 דיסקים.על דיסק אחד אתה יכול להכניס כ-70 דקות VCD או כ50 דקות SVCD ....TEMPGENC, כמו שנאמר, טובה מאוד למטרה זאת. היא גם מפצלת את הסרט במקום בו אתה בוחר ...
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים יש מצב שאתה מבין שזה לא חוקי?תקרא את חוקי הפורום ואל תפתח תרדים על נושאים לא חוקיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.