פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים קודם כל שנה טובה לכל הגולשים ודרך צלחה בשנה החדשה. ועוד דבר,ביום שבת הקורבה יש לאסף Gost Dog ימולדת 18 אז כולנו מאחלים לך ימולדת שמח ואוהבים אותך :-* ובנימה אישית יותר ,אסופי תודה על שעות התמיהות שהענקת לי ועל חוכמת החיים (o_O) מקווה שתחגוג כמו שצריך כבוד אחי
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מזל טוב כלב רוח!מי יתן ותשרוד עד 120 גנגסטרים ו 240 ערוצי מירק ;Dמתכון לחג:קח נרגילההכןקח ראש (בורי)קח טבק דבשקח טבק תפוחערבבהדלק גחלפמפםשנה טובה 8)
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מזל טוב לאסף!!!! :funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn: you dogg, you! (ושלא יהיה אי הבנות, זה לא אומר "יא כלב" זה אומר משהו אחר...)
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מזל טוב וכמו שאומר הברווז הליצן Go, go, go, go Go, go, go shawty It's your birthday We gon' party like it's yo birthday We gon' sip Bacardi like it's your birthday
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים שנה טובה לכולם!!! שלא נדע צער, שתהיה לנו אחלה שנה, פוריה ומתוקה... :-* ומזל טוב לאסף..! DarkMind, מאיפה אתה משיג את השמנמנים הסובייטיים השחורים הללו???
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים הם לא סובייטים, הם שמנמניגה. חבר שלי שלח לי אותם והעלתי לכאן - http://www.hwzone.co.il/community/attachments/ice-cube.gif
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.