פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים שלום.. כבר ממש הרבה זמן לא עשיתי OC ושכחתי כבר באיזה מקומות אני צריך לגעת בביוס בשביל לעלות את הערכים שם. (אם זה וולט למעבד, מכפלות או מה שלא יהיה.. אני זוכר גם תזמונים בזכרונות אבל בזה אני מעדיף לא לגעת)המעבד הוא Q9550 ויש לי קירור Thermalright Ultra-120a המעבד הוא 50 מעלות במנוחה(לפי הליבה הראשונה-הכי חמה) ובסביבות ה70 מעלות במאמץ של כמה שעותרציתי לדעת מה הגבולות של המעבד מבחינת טמפ'? עד כמה מקסימום מותר להגיע ולעבוד איתו בטמפ' מנוחה ומאמץ קבוע(גם עד כמה מתח מקסימום לתת לו?)הלוח הוא של ג'יגה בייט דגם EP45T-UD3LR אני נכנס לביוס ולאן אני הולך בשביל לשנות ומה קודם? יש סיכוי שאני יכול להגיע ל4GHZ?
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים 70 מעלות במאמץ עם ULTRA ? אתה כבר בגבול, OC רק יחרוג מהטמפ' הזו.בדוק טמפ' עם REAL TEMP ותעדכן אותנו.
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מחבר מסתבר שEVEREST Ultimate Edition מזייפת בכמה מעלות.. הנה מreal temp מנוחה: מאמץ של שעה 100% CPU: חשבתי שאפשר לעבוד עם המעבד הזה על 80-90 מעלות בעיקרון.. למשוך אני לא יוכל יותר מדי איתו (גם ימים חמים קח בחשבון יכול להיות על 70 במאמץ בלי אוברקלוק) ד''א.. כן, עם אולטרה. אני כמעט בטוח שעשו לי הרכבה מחורבנת של הקירור..או שהמשחה ממש ברמה נמוכה. בכל אופן, אני לא יכול לעשות עם זה כלום, כי בשביל להוציא את הקירור אני צריך לפרק את כל הלוח קומפלט ואני לא רוצה להסתבך עם זה..
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים עכשיו הטמפ' יותר הגיוניות..איזה מאוורר מותקן לך על הקירור ? הוא בMAX RPM במאמץ ?הקירור מהודק טוב ?
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מחבר קירור של מאוורר 120 מ"מ syntce .. הדגם SY1225SL12H אני כמעט בטוח (או הגירסה של ה1200rpm)אני לא חושב שהוא בMAX כל הזמן, יש לו חיישן מיוחד אוטמטי(לא ידני) שמסוות לבד לפי הצורך הקירור נראה די מהודק, כן אבל כרגע זה פחות חשוב כי אם זה יגביל אותי בהמשך מבחינת טמפ' נראה כמה ולמהאיך אני עושה את האוברקלוק וכמה לא לעבור בטמפ' מקסימום למעבד? לעלות בכמה ואיפה? וולט עד כמה לתת למעבד?
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים הSY1225SL12H עובד על 1600RPM..והוא לא נשלט מהלוח אם..בדוק על כמה RPM הקריאה מהתוכנה..
פורסם 2009 בדצמבר 1315 שנים מחבר אולי יש לו חיישן של עצמו..לא זוכר מה אמרו לי בקשר לזהלפי אוורסט מדובר ב920rpmאני אשאל שוב-איך אני מתחיל לעשות אוברקלוק ואיפה הגבולות?עזוב כרגע קירור .. מתי שאני אתקע נראה מה אפשר לעשות . לבנתיים אני רוצה לדעת איך למתוח אותו במצב הנוכחיוכמה שיגיע - נראה אם אצטרך עוד
פורסם 2009 בדצמבר 1315 שנים זה עקרוני שכן הקירור מגביל אותך..ולא הבנתי "איך"..קרא מדריכים תריץ חיפוש בפורום ותתחיל..לא כזה מסובך..הסתבכת במשהו שאל כאן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.