עבור לתוכן

רוצה לעשות אובר קלוק למעבד(Q9550)..

Featured Replies

פורסם

שלום..

כבר ממש הרבה זמן לא עשיתי OC ושכחתי כבר באיזה מקומות אני צריך לגעת בביוס בשביל לעלות את הערכים שם. (אם זה וולט למעבד, מכפלות או מה שלא יהיה.. אני זוכר גם תזמונים בזכרונות אבל בזה אני מעדיף לא לגעת)

המעבד הוא Q9550 ויש לי קירור Thermalright Ultra-120a

המעבד הוא 50 מעלות במנוחה(לפי הליבה הראשונה-הכי חמה) ובסביבות ה70 מעלות במאמץ של כמה שעות

רציתי לדעת מה הגבולות של המעבד מבחינת טמפ'? עד כמה מקסימום מותר להגיע ולעבוד איתו בטמפ' מנוחה ומאמץ קבוע(גם עד כמה מתח מקסימום לתת לו?)

הלוח הוא של ג'יגה בייט דגם EP45T-UD3LR

אני נכנס לביוס ולאן אני הולך בשביל לשנות ומה קודם?

יש סיכוי שאני יכול להגיע ל4GHZ?

פורסם

70 מעלות במאמץ עם ULTRA ? אתה כבר בגבול, OC רק יחרוג מהטמפ' הזו.

בדוק טמפ' עם REAL TEMP ותעדכן אותנו.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שEVEREST Ultimate Edition מזייפת בכמה מעלות..

הנה מreal temp

מנוחה:

temph.png

מאמץ של שעה 100% CPU:

mamaz.png

חשבתי שאפשר לעבוד עם המעבד הזה על 80-90 מעלות בעיקרון..

למשוך אני לא יוכל יותר מדי איתו

(גם ימים חמים קח בחשבון יכול להיות על 70 במאמץ בלי אוברקלוק)

ד''א.. כן, עם אולטרה. אני כמעט בטוח שעשו לי הרכבה מחורבנת של הקירור..או שהמשחה ממש ברמה נמוכה.

בכל אופן, אני לא יכול לעשות עם זה כלום, כי בשביל להוציא את הקירור אני צריך לפרק את כל הלוח קומפלט ואני לא רוצה להסתבך עם זה..

פורסם

עכשיו הטמפ' יותר הגיוניות..איזה מאוורר מותקן לך על הקירור ? הוא בMAX RPM במאמץ ?

הקירור מהודק טוב ?

פורסם
  • מחבר

קירור של מאוורר 120 מ"מ syntce .. הדגם SY1225SL12H אני כמעט בטוח (או הגירסה של ה1200rpm)

אני לא חושב שהוא בMAX כל הזמן, יש לו חיישן מיוחד אוטמטי(לא ידני) שמסוות לבד לפי הצורך

הקירור נראה די מהודק, כן

אבל כרגע זה פחות חשוב כי אם זה יגביל אותי בהמשך מבחינת טמפ' נראה כמה ולמה

איך אני עושה את האוברקלוק וכמה לא לעבור בטמפ' מקסימום למעבד? לעלות בכמה ואיפה? וולט עד כמה לתת למעבד?

פורסם

הSY1225SL12H עובד על 1600RPM..והוא לא נשלט מהלוח אם..בדוק על כמה RPM הקריאה מהתוכנה..

פורסם
  • מחבר

אולי יש לו חיישן של עצמו..לא זוכר מה אמרו לי בקשר לזה

לפי אוורסט מדובר ב920rpm

אני אשאל שוב-איך אני מתחיל לעשות אוברקלוק ואיפה הגבולות?

עזוב כרגע קירור .. מתי שאני אתקע נראה מה אפשר לעשות . לבנתיים אני רוצה לדעת איך למתוח אותו במצב הנוכחי

וכמה שיגיע - נראה אם אצטרך עוד

פורסם

זה עקרוני שכן הקירור מגביל אותך..ולא הבנתי "איך"..קרא מדריכים תריץ חיפוש בפורום ותתחיל..לא כזה מסובך..

הסתבכת במשהו שאל כאן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים