פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים אהלן אני צריך לקנות נגן MP3 דיי פשוט למוזיקה שיש לו רדיו FM ואפשרויות של הקלטה עם טיימר בתחנות רדיו מראש, וגם טייפ מנהליםלא חייב וידאו ותמונותובנוסף לגבי נגן Q5W מישהו פה ממליץ עליו? יש לו בעיות כלשהן של תמיכה בתוכנות,עברית,פורמטי סרטים(כמו MKV)ועוד?
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים פשוט = SANSA CLIP+, נותן לך הכל חוץ מהקלטה עם טיימר (מעטים יתנו לך דבר כזה)Q5W, מכשיר די מפלצתי. תומך לך בכל פורמט כמעט (עם חלק מהMKV תהיה בעיה בגלל קידוד מוגזם שלהם) אבל נותן לך מענה לכל דבר אפשרי כמעט
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מחבר קיים נגן MP3 עם הקלטה של רדיו בטיימר מתואם מראש??? יש דגם??ולגבי הנגן שכחתי לציין שמומלץ מאוד רמקול..ויש לשים דגש על טייפ מנהלים והקלטת רדיו FM עם תחנות קבועותוQ5W מומלץ למרות שלא נכנס לכיס? הוא בא עם נרתיק כלשהו?במידה והוא נופל הלך המכשיר?
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מ... לא מכיר, יש את הA3 שיש לי שבא עם הקלטה מתוזמנתלגבי רמקולים, שכח מזה... שום נגן MP3 נורמלי לא בא עם רמקולים כמעטהQ מומלץ למי שבאמת צריך אותו, השאלה היא מה הצרכים שלך מנגן ברמה שלוהוא אמור לבוא עם נרתיק אבל יכול להיות שקונים לו בנפרדאם כל מכשיר נופל לך, יש סיכוי שהוא יהרס
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מחבר לא כל נגן נהרס בעת נפילה, כמו נגנים עם אחסון פנימי של פלאשיש לי נגן שנופל הרבה ומחזיק מעמדאבל Q5 הוא בעל הארדיסק פנימי ואם נגיד הוא מחליק לרצפה במרחק מטר הלך הזיכרון והמכשיר?תלוי כמה הוא עדין
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים עיקר הבעייה של ה-Q הוא עניין הסוללה, במיוחד כשרוצים כן לנצל את ה-WIFI שלו או שאר האופציות המתקדמות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.