פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים אני בטוח שקיים כזה רכיב אבל אני לא יודע איך קוראים לו וויקפדיה לא בדיוק עזר לי.אני צריך ריליי שכשיעבור בו זרם הוא יפתח מפסק שהיה סגור קודם וכשלא יעבור בו זרם המפסק יסגר חזרה.
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים פשוט אתה צריך לחבר את רגל ה-NC בממסר במקום את רגל ה-NO.כמו כן אפשר לממש את זה בעזרת שערים לוגיים.
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים מחבר יש לי איזה ממסר ויש לו רק 4 רגליים... 2 שמפעילות אותו ו2 שהוא סוגר בינהם מעגל... אז או שאני צריך ממסר מסוג אחר... כי לא הבנתי איך אני עושה את זה עם מה שיש לי. מצטער שאני פעור בעניין... אבל אין לי ידע מעמיק באלקטרוניקה... לכן דברו אליי כמו לאוטיסט
פורסם 2009 בדצמבר 816 שנים בדיוק בניתי פרויקט עם זה, בדרך כלל שי 5 רגליים - 2 מהן זה להפעלה, והשלוש כשאין זרם רגל אחת מחוברת לשתים וכשיש זה מתנתק ורגל 3 מתחברת לרגל 2.. טוב אם כבר מדברים על זה.. בניתי קופסה שמתחברת ליציאה המקבילית במחשב ודרך זה הפעלתי ממסרים של 220V, חיברתי את החשמל בחדר ובעתיד יהיו לי שקעים שמופעלים מהמחשב...
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים תחזרנו לנושא...יש לי איזה ממסר ויש לו רק 4 רגליים... 2 שמפעילות אותו ו2 שהוא סוגר בינהם מעגל... אז או שאני צריך ממסר מסוג אחר... כי לא הבנתי איך אני עושה את זה עם מה שיש לי.אתה צריך ממסר אחר אם ככה, אלא אם כן הממסר שלך נסגר כאשר עובר בו זרם.לחלק מהממסרים יש רגל נוספת שמאפשרת פעולה הפוכה מהרגל השניה.N.O. פירושו שבמצב הרגיל של הממסר כאשר הוא לא תפוס.N.C. המצב כאשר הממסר תפוס.אם הוא יוליך או לא כאשר יעבור בו זרם זה כבר תלוי במבנה הממסר, לרוב מצוייר עליו סכמה שאפשר לפרש.
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים לא מדוייק, NC ו-NO מתארים את מצב המפסק ללא פעולה חיצונית (אם זה מפסק רגיל אז ללא לחיצה, אם זה ממסר אז ללא מעבר זרם חשמלי שיפעיל אותו).Normally Close או NC מתאר מצב בו במצב ברירת המחדל (ללא פעולה כלשהי) המעגל ישאר סגור (קצר בין הרגליים).Normally Open או NO מתאר מצב בו במצב ברירת המחדל המעגל ישאר פתוח (נתק בין הרגליים) עד אשר יעבור זרם שיפעיל את הממסר או במקרה של מפסק קפיצי רגיל, מישהו ילחץ עליו.
פורסם 2009 בדצמבר 1216 שנים הכי קל והכי פשוט על ההתחלה זה לקבל תמונה מהבחור ולראות איזה ממסר יש לו ולא לזרוק סתם דברים לאוויר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.