עבור לתוכן

שאלות על האייפון

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם

ראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב...

השאלות הן:

1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09?

2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה?

3. האם הוא יתמוך בעברית?

4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו?

5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה?

תודה

פורסם

לא יודעים

פורסם

התאריך של ההשקה נכון, תמיכה מלאה בעברית, ממשק+כתב+ישור לימין

בזמן ההשקה (כשבוע), הוא ימכר רק בחנויות איי דיגיטל (רמת אביב ודיזנגוף), מה המחיר אם ימכר סימפרי ושאר הדברים הנוגעים בדבר

לא ידוע עדיין

פורסם

שבת שלום לכולם

ראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב...

השאלות הן:

1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09? הוא יושב עד חנוכה, מתי בדיוק? אין ליש שמץ

2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה? המכשיר עצמו זול, החבילה שלוקחים איתו לא. בלי החבילה אתה תצטרך לקנות אותו במחיר המלא והלא מסובסד

3. האם הוא יתמוך בעברית? תומך

4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו? איך בדיוק? המחיר יהיה יקר

5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה? שום דבר לא מיוחד, הדור החדש... ברשת יש מיליון השוואות... תטרח לחפש אותן

תודה

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת רק מה17.12 הוא יתחיל להימכר באורנג'\סלקום\פלאפון?

מה אתם אומרים?יחפטו אותו בשבועות הראשונים?Zה יהיה כמו עם הנוקיה 5800 שחטפו ואז יגידו באורנג' חודשים שלמים שאין אותו במלאי?

האם הוא יכול להוות תחליף לPSP?

פורסם

לא היה דיון אחר שפתחת מלפני כמה זמן, שבסופו ציינת שאתה יורד מכל הרעיון?!... :nixweiss:

פורסם

ומה הקשר בין איכות הפלאפון או התלבטות הקנייה שלו ל..אם יחטפו אותו או אם הוא יהיה כמו מה שקרה עם טלפון XXX ?

פורסם
  • מחבר

היה אבל החלטתי לחזור לזה כי אני מבין שהוא יהיה זול והכל ואני צריך פלאפון נורמאלי באמת שיחליף את הפלאפון הנוכחי שיש לי עכשיו ולכן אני מעדיף לקנות מכשיר שישלב אייפוד ופלאפון ועוד המון דברים ביחד....ויהיה גם סוג של מחשב כף יד.....

זה נכון שהוא יגיע עם מגן מסך מובנה?מה ההבדל בינו לבין ה3G?

פורסם

כי אני מבין שהוא יהיה זול והכל

איפה הבנת את זה בדיוק ?

פורסם

חן מ.

אתה לא חייל "שאמור ללמוד באוניברסיטה הפתוחה"?

בבקשה ממך, שהדיון הזה לא יהפוך לדיון סרק כמו שכל הדיונים שלך היו בעבר.

וכפי שאמרו, גוגל חברו הטוב של האדם.

תחפש פרטים שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים