פורסם 2009 בדצמבר 415 שנים שבת שלום לכולםראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב...השאלות הן:1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09?2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה?3. האם הוא יתמוך בעברית?4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו?5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה?תודה
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים התאריך של ההשקה נכון, תמיכה מלאה בעברית, ממשק+כתב+ישור לימיןבזמן ההשקה (כשבוע), הוא ימכר רק בחנויות איי דיגיטל (רמת אביב ודיזנגוף), מה המחיר אם ימכר סימפרי ושאר הדברים הנוגעים בדברלא ידוע עדיין
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים שבת שלום לכולםראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב...השאלות הן:1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09? הוא יושב עד חנוכה, מתי בדיוק? אין ליש שמץ2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה? המכשיר עצמו זול, החבילה שלוקחים איתו לא. בלי החבילה אתה תצטרך לקנות אותו במחיר המלא והלא מסובסד3. האם הוא יתמוך בעברית? תומך4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו? איך בדיוק? המחיר יהיה יקר5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה? שום דבר לא מיוחד, הדור החדש... ברשת יש מיליון השוואות... תטרח לחפש אותןתודה
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים מחבר זאת אומרת רק מה17.12 הוא יתחיל להימכר באורנג'\סלקום\פלאפון?מה אתם אומרים?יחפטו אותו בשבועות הראשונים?Zה יהיה כמו עם הנוקיה 5800 שחטפו ואז יגידו באורנג' חודשים שלמים שאין אותו במלאי?האם הוא יכול להוות תחליף לPSP?
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים לא היה דיון אחר שפתחת מלפני כמה זמן, שבסופו ציינת שאתה יורד מכל הרעיון?!...
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים ומה הקשר בין איכות הפלאפון או התלבטות הקנייה שלו ל..אם יחטפו אותו או אם הוא יהיה כמו מה שקרה עם טלפון XXX ?
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים מחבר היה אבל החלטתי לחזור לזה כי אני מבין שהוא יהיה זול והכל ואני צריך פלאפון נורמאלי באמת שיחליף את הפלאפון הנוכחי שיש לי עכשיו ולכן אני מעדיף לקנות מכשיר שישלב אייפוד ופלאפון ועוד המון דברים ביחד....ויהיה גם סוג של מחשב כף יד.....זה נכון שהוא יגיע עם מגן מסך מובנה?מה ההבדל בינו לבין ה3G?
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים אין דבר כזה מגן מסך מובנהועוד משהו, חן... גוגל הוא ידידך הטוב ביותר, תשתמש בו מדי פעםhttp://www.engadget.com/2009/06/08/iphone-3g-vs-iphone-3g-s-the-tale-of-the-tape/
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים חן מ.אתה לא חייל "שאמור ללמוד באוניברסיטה הפתוחה"?בבקשה ממך, שהדיון הזה לא יהפוך לדיון סרק כמו שכל הדיונים שלך היו בעבר.וכפי שאמרו, גוגל חברו הטוב של האדם.תחפש פרטים שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.